Nejlépe placení herci za poslední rok podle magazínu Forbes

Nejlépe placení herci za poslední rok podle magazínu Forbes
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Každoroční žebříček nejlépe placených herců za uplynulý rok nedávno zveřejnil magazín Forbes. Kdo si vydělal v období od 1. června 2019 do 1. června 2020 nejvíce?

Dwayne Johnson

Loňský vítěz se i letos stal králem prestižního žebříčku. Tento herec prostě umí! Za uplynulý rok si vydělal skutečně pořádně tučnou sumu – téměř 88 miliónů dolarů. To je celý rozpočet některého z hollywoodských filmů. The Rock skutečně válí a kromě hraní, kdy si jen za roli v akčním trháku natočeném pro Netflix s názvem Red Notice přišel na 23 a půl milionů dolarů, jej také živí reklama.

Ryan Reynolds

Hollywoodský fešák se veze na vlně popularity a moc dobře ví, jak komunikovat i s veřejností. Nedávno se americké společnosti, rozjitřené rasovými nepokoji, omluvil za svou svatbu. Zdá se vám to divné? Vysvětlíme – neomluvil se za to, že si vzal hereckou kolegyni Blake Lively, ale za místo, které si na Pinterestu pro svůj obřad zvolili. Vyšlo totiž najevo, že to dříve byla otrokářská plantáž, o čemž neměla zamilovaná dvojice ani ponětí. Díky účasti ve snímku Red Notice a dalším projektům se Reynoldsovi podařilo vydělat více než 71 a půl miliónů dolarů. Zdá se, že jeho potomci se narodili se zlatou lžičkou v puse a nebudou muset dřít. Na plantáži už vůbec ne.

Mark Wahlberg

Marka Wahlberga jste mohli v poslední době zaznamenat ve snímku 22. míle, a letos se objevil i ve filmu Spravedlnost podle Spensera nebo ve filmu Scoob! Za poslední rok si díky svým projektům vydělal více než 58 miliónů dolarů.

Na čtvrté příčce nejvíce vydělávajících herců za uplynulý rok se umístil i Ben Affleck, který vydělal 55 miliónů dolarů a na páté pozici je Vin Diesel, který si přišel na více než 54 miliónů dolarů.