Slavné filmové páry mimo kameru, láska nebo nenávist?

Slavné filmové páry mimo kameru, láska nebo nenávist?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na stříbrném plátně jim to spolu slušelo a nejedna divačka se dojímala. Jak to ale bylo ve skutečnosti? Kde přeskočila jiskra natolik, že nebylo nutné příliš hrát, a které dvojice se mimo kameru nesnášely?

Mickey Rourke a Kim Basinger

V kultovním erotickém snímku 9 a 1/2 týdne to jiskřilo pořádně. Ale vypadá to, že oba ústřední představitelé jsou hodně dobrými herci.

Slavná herečka si totiž na svého filmového kolegu stěžovala. Prý byl cítit cigaretami a alkoholem. Ostatně se závislostí na alkoholu, drogách i cigaretách míval kdysi vyhlášený hollywoodský fešák značný problém.

Jennifer Grey a Patrick Swayze

Ačkoli většina žen jí charismatického Patricka Swayzeho záviděla, ona z něj nejspíš nadšená příliš nebyla. Tahle legendární dvojice se prý na place při natáčení slavného Hříšného tance příliš nemusela.

Patrick Swayze ve své knize prozradil, že jeho partnerka byla velmi náladová. Vzájemná nevraživost vygradovala a pár se prý téměř před každou scénou hádal. A to si Swayze svou kolegyni do snímku přímo prosadil. Hrála s ním už ve filmu Rudý úsvit a proslýchá se, že už tehdy nemusela pro změnu ona jeho. V kultovním Hříšném tanci z něj navíc prý měla trému.

Leonardo DiCaprio a Kate Winslet

Na palubě Titanicu jim to spolu mimořádně slušelo. A i když by si nejspíš spousta fanoušků přála, aby se dali dohromady, nestalo se tak.

Když se ale před více než dvaceti lety poprvé při natáčení potkali, do oka si přece jen padli. Vzniklo jedno z nejpevnějších přátelství Hollywoodu, které trvá dodnes. Oba herci se navzájem podporují, tráví spolu čas na dovolené a Leo svou kamarádku dokonce vedl v roce 2012 k oltáři.

Ryan Gosling a Rachel McAdams

Romantický snímek Zápisník jedné lásky o letní lásce, kterou přetnou nejprve rodiče a posléze i druhá světová válka, přiměl nejednu divačku k slzám.

A to možná i z toho důvodu, že si přála být na místě Rachel McAdams, která to dala dohromady s idolem Ryanem Goslingem. A to i ve skutečnosti. Tento pár se do sebe zamiloval právě při natáčení. Už v roce 2007 šli od sebe, fanoušci si ale dodnes přejí, aby spolu Allie a Noah zůstali navždy.