Netflix plánuje nové fantasy dobrodružství s jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších herců dnešní doby

Netflix plánuje nové fantasy dobrodružství s jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších herců dnešní doby
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se Netflix a Will Smith poprvé spojili v roce 2017 pro fantasy trhák „Bright“, stala se z toho jedna z nejúspěšnějších vlastních produkcí streamovací služby. Nyní superstar a Netflix opět spolupracují – a je to opět fantasy!

Adaptace knihy

Když se v roce 2017 objevil „Bright“ na Netflixu, byl to dosud nejdražší film na streamovací službě – a podle informací Netflixu také nejúspěšnější. Jedním z důvodů, proč tomu tak bylo, byl samozřejmě Will Smith, který se ujal hlavní role ve fantasy blockbusteru Davida Ayera a sloužil jako důkaz, že Netflix může snadno přitáhnout herce nejvyšší třídy.

Nyní Will Smith a Netflix opět spolupracují. Tentokrát nebude herec, který je nominován na Oscara za „Král Richard: Zrození šampiónek“, stát před kamerou, ale bude producentem. Jde o adaptaci fantasy románu „Onyeka And The Academy Of The Sun“ od Toly Okogwu. Tento film by se měl objevit ještě letos v červnu.

„Black Panther“ a „X Men“ v jednom

I když v tuto chvíli není známo, kdo bude součástí hereckého obsazení fantasy dobrodružství pro mladé dospělé, ani nevíme, kdo jej bude režírovat, děj slibuje podívanou.

„Onyeka And The Academy Of The Sun“ sleduje dospívající dívku, která zjistí, že má mimořádné schopnosti. Vydává se na cestu do Nigérie, aby zjistila více o svém původu a identitě. Tam narazí nejen na magickou komunitu, ale také na hrozbu, která ji postaví před výzvu jejího života.

Kniha je popsána jako směs „Black Panthera“, „X-Men“ a „Percyho Jacksona“. Pokud se to Netflixu podaří, mohl by se nový film stát skutečným hitem. A jestli se tak stane, to se dozvíme v červnu.

 

Zdroj: