Čerstvé ranní tváře Snídaně s Novou: Poznáváte v nich Pažouta s Horáčkem z Ulice?

Čerstvé ranní tváře Snídaně s Novou: Poznáváte v nich Pažouta s Horáčkem z Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Richard Weber a Jiří Hložánek. To jsou oni prevíti ze seriálu Ulice, kteří dlouhý čas trýznili profesorku Hejlovou svými puberťáckými kousky, které šly často až za hranice divokého dospívajícího “normálna”. Jak je ale vidět, od dob jejich působení v Ulici se leccos změnilo a tito dva dnes již dospělí muži, představitelé nesnesitelných Hložánka a Webera, dostali výjimečnou nabídku na moderování.

Mluvíme o Ondřeji Havlovi a Johanu Mádrovi. Jsou dlouholetými kamarády a šest let spolu sdíleli moderátorské studio Hitrádia, kde probouzeli posluchače v ranní show a slyšet je bylo jeden čas i v pozdějších hodinách. To se však s novou nabídkou změnilo a oba moderátory již nyní můžeme vídat zpátky na televizních obrazovkách, tentokrát ne v seriálových rolích, nýbrž jako skutečné osoby a průvodce pořadem Snídaně s Novou. 

Koho a proč vlastně ve Snídani s Novou nahradili? Televize Nova chce dát rannímu pořadu nový obsahový obraz, a kromě bavení diváků chce cílit i na zpravodajskou část a na rozhovory na vážnější témata. Vedení Novy tedy kromě studia mění i moderátorské dvojice. Ondřej Havel a Johan Mádr tak nahrazují Milana Peroutku a Nikolu Čechovou, v nichž tvůrci této relace neviděli pro účely nového konceptu ten správný potenciál. Změna přišla tak náhle, že se původní moderátoři nestihli rozloučit ani s diváky, čehož oba litují. Svůj rychlý konec a dvouleté společné působení ve Snídani okomentovali Peroutka a Čechová v rozhovoru pro Super.cz těmito slovy: „Odchod mě mrzí. Neodcházíme po jakýchkoliv sporech ani v zášti, bohužel nám ale nebylo umožněno moderovat poslední týden a rozloučit se s diváky. Nedá se nic dělat,” nechal se slyšet Milan Peroutka a jeho kolegyně, Nikola Čechová známá jako youtuberka Shopaholic Nicol, dodala: „Končí další etapa mého života. Dva roky moderování Snídaně s Novou, dva roky vstávání ve 3:30, dva roky po boku Mildy, dva roky něčeho nového. Dalo mi to velkou školu a za to jsem moc vděčná.”

Doufejme tedy, že nová dvojice Havel & Mádr splní kýžená očekávání a role moderátorů Snídaně s Novou jim sedne a překonají jejich rekord ve společném uvádění pořadu. Nakročeno k tomu mají jistě dobře. Výborně si spolu notují a rozumějí. Dokonce se spolu občas i svléknou. Svá těla odhalili přímo v Hitrádiu a pořídili parádní snímek. Napadlo je to při příležitosti uvedení komedie Bez věcí nad věcí do kin. 

 

Zdroj: