Bright (2017): Akčňák s Willem Smithem se dočká pokračování

Bright (2017): Akčňák s Willem Smithem se dočká pokračování
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Akční fantasy thriller Bright s Willem Smithem v hlavní roli se dočká dalšího dílu. Společnost Netflix ohlásila, že si objednala pokračování tohoto úspěšného snímku.

Vysoká sledovanost a divácký úspěch

Za objednávkou dalšího dílu stojí dle společnosti Netflix vysoká sledovanost snímku a také velmi dobré divácké ohlasy na film Bright.

Dle dostupných informací však dvojku nebude režírovat stejný režisér. Je to z toho důvodu, že David Ayer, který se nesmazatelně podepsal pod Sebevražedný oddíl, momentálně pracuje na remaku filmu Tucet špinavců.

Režisérského postu se tak chopí Luis Leterrier. Ten stojí například za snímky Podfukáři nebo Souboj Titánů, a konkrétně pro Netflix už pracoval na projektu s loutkovým seriálem jménem Temný krystal: Věk vzdoru.

Oba hlavní hrdinové se vrátí

Natáčení by mělo navazovat na původní film, a tak se dá očekávat, že ihned po skončení opatření kvůli koronaviru se opět na natáčecím place sejdou dva hlavní hrdinové z jedničky, Will Smith a Joel Edgerton.

Akční fantasy thriller se odehrává v alternativní současnosti, kde spolu žijí lidé, elfové, orkové a další nadpřirozené bytosti. Pokračování divácky úspěšného filmu by mělo začít co nejdříve, jak to dovolí situace s koronavirovou pandemií.