Proč teď Ája není v Ulici vidět? Její představitelka Barbora Mudrová je těhotná!

Proč teď Ája není v Ulici vidět? Její představitelka Barbora Mudrová je těhotná!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Naposledy byla Ája v Ulici silně znepokojená tím, jak se rozvíjí vztah mezi jejím skoro manželem Máriem a pohodovou Sárou. Na Mária žárlí a nejraději by ho měla už pod čepcem. Určitě jste si všimli, že se herečka Barbora Mudrová v Ulici v poslední době neobjevuje. Důvodem k tomu je její těhotenství a porod, který už klepe na dveře. 

Zatímco seriálový porod má za sebou, její vlastní ji teprve čeká

Herectví je výjimečné i tím, že si některé životní situace můžete díky roli několikrát zopakovat nebo si je dokonce zahrát dřív, než máte v životě svou vlastní premiéru. A to platí také o herečce Barboře Mudrové, která v Ulici ztvárňuje polepšenou mrchu Áju. Ačkoliv teď už Ája seká latinu, diváci si ještě dobře pamatují na to, jak s Máriem otěhotněla jen proto, že potřebovala uniknout před vězením. To se jí podařilo, ale jakoby jí to karma vrátila, Ája během těžkého porodu málem přišla o život. Od té doby jí spoustu věcí došlo, a proto velmi ráda zahodila manýry mrchy a potvory. Od této chvíle je Ája jako vyměněná. Ze sebevědomé ženy, která neměla problém sbalit muže, se stala žárlivá stíhačka, která by nejraději zamkla svého Mária, kterého původně nechtěla, doma. V Ulici Ája porodila Sofinku, která ji později s Máriem spojila dohromady.

Dříve jí museli bříško přidělávat, to opravdové je teď na obtíž

Seriálové těhotenství přitom Ája mohla brát jako nacvičování na vlastní těhotenské bříško. V druhé polovině dubna herečka odtajnila, že je těhotná, a to už v 7. měsíci. Do té doby se jí podařilo bříško před širší veřejností utajit. Zakulacování samozřejmě neutajila před štábem Ulice, který musel vymyslet, co s Ájou bude dál.

„Herečka Barbora Mudrová s partnerem Martinem Proškem se na miminko velmi těší. Jak přiznala, jsou oba mírně nervózní, ale zároveň si tento stav společně užívají a už se nemohou dočkat na to, až budou rodina.”

Zatímco dříve jí museli těhotenské bříško přidělávat, teď je její vlastní těhotenství v uvozovkách na obtíž. Ale i na takové případy se musí myslet. Naštěstí Ája teď neměla žádnou důležitou dějovou linku, a tak ji scenáristé mohli klidně odsunout do pozadí. V seriálu se objevuje spíše jen Mário, který je pro diváky jakýmsi pojítkem s Ájou, kterou snad diváci později uvidí ve svatebním.

Zdroje článku: