Jak vypadá Pepper v civilu a další zajímavosti ze světa American Horror Story

Jak vypadá Pepper v civilu a další zajímavosti ze světa American Horror Story
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
American Horror Story je pro milovníky hororových příběhů už kultovní záležitostí. První epizoda se odvysílala v roce 2011. Během let se toho „na place“ událo opravdu hodně. Tohle jsou ty nejzajímavější perličky:

Kdo se skrývá za maskou Pepper

Pod maskou je americká herečka Naomi Grossman, které tato role přinesla velký úspěch. V civilu s holohlavou Pepper nemá tahle půvabná dáma nic společného a pravděpodobně byste ji na ulici ani nepoznali. Seriáloví maskéři se na ní opravdu „vyřádili“.

Falešné zuby, kontaktní čočky a mnoho dalších detailů dokonalo úspěšnou proměnu. Herečka si prý pod rukama dvou maskérů prožila denně tři hodiny, než mohla jít natáčet.

Ryan Murphy si chtěl dát pauzu od Glee

Scénárista Ryan Murphy, který je jedním ze dvou tvůrců seriálu, se nechal slyšet, že American Horror Story vzniklo jednoduše: Po práci na Glee potřeboval psát tentokrát něco temnějšího.

Tyto dva projekty se ovšem zajímavým způsobem prolnuly, tvůrci Ryan Murphy a Brad Falchuk začali na projektu American Horror Story pracovat ještě před započetím produkce na Glee. První sérii American Horror Story však dokončili o dva roky později než první sérii Glee.

Evan Peters si v kostýmu užil svoje

V první sérii se Peter Evans musel potýkat s latexovým kostýmem. V latexovém oblečku mu bylo těsno, mimořádně nepříjemný byl prý hlavně v partii rozkroku. Podle vlastních slov si navíc většinou kvůli tenkému materiálu připadal, jako by chodil nahý.

Aby se vůbec do kostýmu dostal a aby ho dokázal po natáčení svléknout, musel navíc používat speciální lubrikanty.

Lady Gaga jako host pořadu

Pokud se někdo hodí do projektu, jehož hlavním cílem je šokovat, je to zaručeně zpěvačka, která si image postavila na bizarních kostýmech.

V páté sérii tak Lady Gaga dostala příležitost jako tajemná stoletá hraběnka, která má neortodoxní zálibu v krvi. Zpěvačka se tvůrcům líbila natolik, že ještě před premiérou páté série dostala nabídku zahrát si v seriálu opět. Svým výkonem zaujala i kritiky, zpěvačka si za své účinkování odnesla dokonce i Zlatý glóbus.