Kvůli své profesi Iva z Ulice módu moc neřeší

Kvůli své profesi Iva z Ulice módu moc neřeší
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když má člověk v práci předepsané oblečení nebo se od něj určitý druh oblečení očekává, může se stát, že v osobním životě od módy maličko upustí. To je i příběh Ivy z Ulice, kterou můžete často vídat v bílém masérském oblečení.

Iva z Ulice je v módě průměrná

Ivu z Ulice byste na ulici od ostatních nijak neodlišili. V módě je totiž průměrná. Patří k těm lidem, kteří mají k módě vlažný postoj a nahrává jí k tomu i její profese. Pokaždé, když přijde do práce, se musí převléknout do bílého masérského oblečení.

Vzhledem k tomu, že bydlí kousek od své práce, je pro ni zbytečné, aby se fintila. Iva tak může být nakonec ráda, že se vůbec překecá a do džín a halenky ještě vklouzne. Z domu by koneckonců mohla také odcházet už v masérském oblečení. To se také občas stane, například když doma zapomene oběd nebo když jde přepadnout svoji dceru na rande s Čeňkem.

Přitom módu má na dosah ruky. Jestlipak by ale pro nové kousky oblečení měla pochopení její ekologií posedlá dcera Anežka?

Ačkoliv je módou nepolíbená, módu má na dosah ruky

Iva má problémů až nad hlavu, proto se jí nikdo nemůže divit, že jí na módu a výběr oblečení zbývá tak málo času. Řešila manžela Vítka a jeho šikanu v práci. Potom měla v hledáčku jeho spolupracovnici Gitu, na kterou tak trochu žárlila. Ta, co se oblečení týče, na tom byla oproti Ivě podstatně lépe.

Jenže zdá se, že Iva zkrátka nemá nebo si neumí udělat čas sama na sebe mimo svou rodinu. Když neřeší Vítka, řeší Anežku a aktuálně Báru a její konec studia. Dokonce přestala chodit do fitka, a to vypadala docela natěšeně.

Filip Čapka, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Avšak není všem dnům konec. Když se vody u Klímů zase trošku uklidní, může vše dohnat. Koneckonců, módu má na dosah ruky. Svůj masérský salón má v módním butiku Gábiny. Ta jednu dobu uvažovala nad tím, že Ivě vypoví smlouvu, jen aby měla prostory pro nové švadleny. Problém se však vyřešil úplně jinak a Iva může dál chodit masírovat tam, kde na ni móda a styl dýchá všemi směry.

Zdroj článku:
  • autorský text