Výměna manželek (24): Iva se ocitla ve špíně a týden deratizovala, Mirek nazval svou dočasnou manželku lhářkou a podvodnicí

Výměna manželek (24): Iva se ocitla ve špíně a týden deratizovala, Mirek nazval svou dočasnou manželku lhářkou a podvodnicí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tak vyparáděná domácnost už ve Výměně manželek chvíli nebyla. Pořádkumilovná Iva jen větrala a uklízela. Martin, který je pod nadvládou manželky Veroniky, jen přihlížel. Na druhé straně Mirek pojal podezření, že se jeho vyměněná manželka přetvařuje. Když sedl k internetu, nestačil se divit.

Iva (34) žije s Mirkem (33) v Rokytovci, kde vychovávají osmiletou dceru, kterou má z předešlého vztahu, ale Mirek ji má jako vlastní. Manželství nemá větší problémy. Jediné, co Ivě vadí, je hlučnost jejího partnera. To je zřejmě dáno tím, že asi pětkrát týdně zajde ke kamarádovi nebo k otci na pár piv (10-12 kousků). Alkohol ale za problém nepovažují a údajně na Mirka nijak nepůsobí. Mirek přiznal, že do reality show šel pro peníze.

S přihlédnutím k podmínkám, které na Ivu čekaly v dočasné domácnosti, to nebyly úplně lehce vydělané peníze. Přestože se Iva považovala za silného člověka, který zvládne 10 dní i v horším prostředí, nakonec měla sama pocit, že selhala. Nečekala ji příliš útulná domácnost. Zanedbanost domu, kterou Veronika (bývalá učitelka) sváděla na to, že nemají peníze, rozhodně nebyla způsobená tím, že by si invalidní důchodkyně nemohla dovolit koupit mop nebo neměla čas (údajně dokáže i celý den prosedět u hry Farma).

Je jasné, že starý dům a hromada hospodářských zvířat nejsou jednoduché na údržbu, ale v této domácnosti i dítě, kterému jsou 3,5 roku, spalo uprostřed plesnivých stěn. Samotná Veronika (42) tráví noci na matraci s jezevčíky, její partner Martin (50) na gauči. Iva po první bezesné noci svůj „kumbál“ musela vyvětrat a odjela spát jinam. Když se vrátila, začala uklízet. Tedy sama svou činnost nazvala deratizací. Překvapená byla i ze stravovacích návyků malého děvčete, které snídalo topinku a limonádu.

Mirek dostal domů Veroniku. Po pár dnech pojal podezření, že se žena jen přetvařuje, a tak si ji zkusil najít na internetu. Zjistil, že má doma osobu, která byla spojená s množírnou psů, chovatelé si na ni opakovaně stěžovali, v jak hrozných podmínkách provozuje chovnou stanici. Mirek také zjistil, že používá několik příjmení a další děsivé podrobnosti z jejího života, které raději produkce z pořadu vystřihla.

Když se na závěrečném setkání oba páry sešly, Ivě už ujely nervy, ale Veronika byla úplně v klidu. U ní doma je všechno v pořádku, jen Martin moc nekomunikuje! To, v jakém prostředí vychovávají dceru, jim vůbec nepřišlo divné.

Nakonec, kdo by řešil, že nejteplejší místo v domě obsadily brlohy pro psy, holka je přece otužilá.

Žalostné bylo i auto, které připomínalo popelnici, ale to je přece na transport zvířat. Že v něm jezdí i dítě, to nikoho nevzrušovalo. Povedená dvojice zřejmě spoléhá na silný imunitní systém celé rodiny.

Zdroj článku: