Ulice: Nápadník nebo psychopat? Vladimír Kukačka noční můrou Jitky Farské

Ulice: Nápadník nebo psychopat? Vladimír Kukačka noční můrou Jitky Farské
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S Jitkou Farskou se život nemazlil. Přišla o vytoužené dítě a spadla do spárů psychopata Vladimíra Kukačky. Ten se však na první pohled jevil jako muž jejího života. Ale co si budeme povídat, Olda Farský nastavil svými neustálými nevěrami laťku proklatě nízko. Chuť zkoušet štěstí u jiných mužů po zážitku s Kukačkou Jitku nejspíš zcela přešla. 

Vladimír Kukačka byl pro Jitku Farskou zjevením 

Jitce Farské byl do vínku dán osud podváděné manželky. A že to není nic s medem, o tom by sama mohla vyprávět. Sama by nejspíš ani nenašla odpověď na to, proč nikdy nenašla sílu vztah se záletníkem ukončit. Ostatně příležitostí k tomu měla opravdu spoustu. Místo toho Oldovi trpěla jednu nevěru za druhou a cítila se víc a víc poníženě.

Pohár trpělivosti přetekl až tehdy, když se zjistilo, že má Olda Farský nemanželského syna Jakuba. To bylo pro Jitku poslední kapkou. Když se pak vedle ní objevil pozorný Vladimír Kukačka, neváhala ani chvíli a příležitost k lepšímu bytí chytila za pačesy. Jenže to ještě nevěděla, že jí osud chce uštědřit další ránu a důvěry v muže ji zbavit natrvalo. 

Kukačka pronásledoval Jitku a pak jí unesl, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

V Kukačkovi Jitka Farská viděla vše, co u svého manžela Oldy nenašla. Kukačka byl galantní, pozorný a rozhodně neměl potřebu otáčet se za každou sukní. Jen kdyby neměl ty psychopatické sklony držet Jitku dál od její rodiny a vůbec od světa. V jeho chatce si pomalu začala připadat jako vězeň, a proto se rozhodla vztah ukončit.

Dal se stalking a následně i únos Jitky Farské od Kukačky čekat? 

Těžko říct, že se dalo obtěžování ze strany Kukačky čekat. Na začátku jejich vztahu tomu totiž nic nenasvědčovalo. Vše by proběhlo v klidu, kdyby šel Kukačka rozchod zapít do hospody. On se ale rozhodl Jitku Farskou získat zpátky, a to za každou cenu. Začal ji stalkovat a později ji a její dceru Lídu unesl na chatu, kde je držel jako rukojmí. Naštěstí pro Jitku a její rodinu vše dobře dopadlo a Kukačka putoval na hodně dlouhou dobu do vězení. 

Zdroj článku:
  • Autorský text