Filip Rajmont slaví dnes narozeniny. Kolik byste Otíkovi z Ulice hádali?

Filip Rajmont slaví dnes narozeniny. Kolik byste Otíkovi z Ulice hádali?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec Filip Rajmont se divákům v Ulici představil jako nezodpovědný floutek Otík Puklický, který by nejradši nedělal nic jiného, než svlékal ženy pro své akty.

Otík jako nezodpovědný floutek 

Na jeho nezodpovědnost už se nemohla dívat jeho matka Boženka Puklická, která Otu přinutila vzít místo učitele výtvarné výchovy u nich ve škole. Měla za to, že stálá práce ho zodpovědnosti naučí. To se ale přepočítala. Jednu dobu dokonce litovala, že Otu do svého učitelského sboru přivedla. Byl totiž nedochvilný a svou novou práci bral jako holubník. V mladém učitelském sboru si dokonce našel své spojence, kteří jeho flákání kryli. Nebyl to nikdo jiný než Tereza Jordánová a David Kučera, kteří měli s Otou velice dobré vztahy. 

Boženka Puklická byla z Oty na prášky. Už nevěděla, jak zakročit, aby svého syna přinutila chovat se maličko zodpovědněji. Nakonec se ukázalo, že vše chtělo jen svůj čas. V době, kdy na tom Boženka nebyla nejlépe a kvůli zdraví musela post ředitelky opustit, se v Otíkovi něco zlomilo a začal brát svou práci vážně.

Otík, který utíká Hedvice od oltáře 

K jeho dospění přispěly další dvě ženy, které se v jeho životě objevily. Nejdřív to byla zbrklá a divoká Jovanka, které Ota kupodivu nestačil. Jovanka vymetala každou akci a Ota zjistil, že je rád, že ho sem tam ze svých aktivit vynechá a on může odpočívat. Její rychlé tempo málem Otu stálo život. Měl náběh na infarkt a během odpočinku v nemocnici sám uznal, že by Jovanku jen brzdil a rozešel se s ní.

Další ženou, která přispěla k jeho větší serióznosti, byla Hedvika. Hedvika nelibě nesla všechny jeho ženské kontakty, a tak se jich Ota musel postupně zbavovat. Když však došlo na svatbu, zpanikařil a Hedvice utekl od oltáře. Pro všechny přítomné to byl velký šok a bylo jasné, že Hedvika mu tohle nikdy neodpustí. Odpustila! 

Herec Filip Rajmont, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Otík, který konečně dospěl 

Otík má kromě šarmu a vtipu také neuvěřitelné štěstí, protože se k němu Hedvika vrátila a teď spolu mají miminko. Otík dospěl a mimo jiné funguje i jako zpovědná vrba Magdy. Jako její kolega z kabinetu a nejlepší kamarád si s Magdou prošel vším, a to včetně jejího rozchodu s Mirkem, zrušené svatby a návratu k Prokopovi. Ale že by byl z Magdiny upřímnosti Otík nějak nadšený, to není.

Povídat si s Magdou je totiž jako našlapovat v minovém poli. Je to dáno tím, že Magda některé věci bere jako žena a Otík zase jako muž. I posledně byl Otík při hovoru s Magdou podrážděný. Že by jeho soužití s Hedvikou nebylo tak sluníčkové? Nezbývá než počkat, co nová sezóna Ulice Otíkovi přinese. 

Herec Filip Rajmont, kterého diváci z Ulice znají jako Otu Puklického, oslaví 9. září své 45. narozeniny. Vůbec nevypadá na to, že by mu táhlo na padesát, že?

Herci přejeme samozřejmě vše nejlepší a zajímavé dějové linky v Ulici k tomu!

Zdroj článku:
  • autorský text