Drbárna ze ZOO: Filip začíná být z Petra nervózní

Drbárna ze ZOO: Filip začíná být z Petra nervózní
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky si prostě nepřispí. Nad ránem ji tentokrát vzbudil Petr. Ten si sice aktivně vzal na noc syna k sobě, ale ráno už to vzdal a dítě Viky přinesl. Prý se potřebuje vyspat. Musel si od Viky vyslechnout lekci rodičovství, ale nakonec se nad ním smilovala.

Sofie a Ben tráví čas nejraději u Viky, která je jim jako máma. Petr vůbec netušil, že k ní děti mají tak blízký vztah. Viky si zase všimla, že Sofie a Ben jsou mnohem veselejší a spokojenější, když není jejich otec nablízku. Trochu ji to znepokojuje, protože ví, jak jsou vnímavé. Něco musí být v nepořádku.

Filip i Viky jsou zaražení z toho, jak je Petr přátelský. Klidně se k nim vnutil na snídani a tvářil se, jako by byli nejlepší kamarádi. Viky přemýšlí, jestli si vůbec uvědomuje, co jí provedl a že se rozhodně nerozešli jako nejlepší přátelé.

Danuše po Petrovi chce, aby se vrátil z Bruselu a vzal místo v Praze. Petrovi se však moc nechce teplé a prestižní místečko opouštět. Danuše mu nechce organizovat život, ale trefně mu předhazuje, že má čtyři děti a moc se jim nevěnuje, protože žije jen prací.

Petr se ptá na názor i Viky, ta mu řekne, že pro Petříka by to bylo lepší, kdyby s ním trávil víc času, ale pokud jde o ní, bude radši, když zůstane v Bruselu. To Petra nijak neodrazuje od toho, aby se u Viky stavoval co nejčastěji. Když si ji zajde večer poslechnout do baru, Filip už začíná být z jeho neustálé blízkosti trochu nervózní. Má snad soudce něco v plánu?

Podlesí

Kamil stále hraje roli velkého mafiána a vypadá to, že ho nic nezastaví. Bohužel mu ani nikdo nemůže dokázat, že zdrogování Dominiky pro ni nezůstalo bez následků. Jak ukázala lékařská vyšetření, má nemocné srdce.

Charlie a Břéťa stále přemýšlí, na co Kamila nachytat, ale Dominika už svého nevlastního bratra zná a ví, že se na něj musí použít stejný styl, jakým jedná on. Jinak je vše marné. Navíc má zastání u matky, která sice ví, že je to darebák, ale je to také její syn. To je pro ni hlavní.

Charlie vymyslí, že by se měl jeho otec ve vězení dozvědět, že unesl sestru a způsobil jí zdravotní problémy. A novinku by mu měl přinést někdo, s kým je v dobrém vztahu. Tou osobou byl nakonec starý Polák. Ten Ovčíka navštívil a přinesl Kamilovi od otce vzkaz.

Arogantní Kamil se mu nejprve vysmíval, že je mu jedno, co si myslí jeho otec, protože teď šéfuje on, když si však vyslechl poslední vzkaz, humor ho přešel. Otec počítal i s variantou, že Kamil nebude chtít jeho varování vzít vážně. Pro tento případ měl Polák vzkázat jediné slovo. Podlesí.

Kamilovi ztuhl úsměv na rtech a je jasné, že otec na něj něco má a bude umět to použít.

Dvojčata chystají překvapení

Marek si na přestavbu zpustlého hostince netroufá a raději se drží varianty, že půjde vařit do hotelové kuchyně. Tereza a Izabela se tak rozhodnou, že vše zařídí bez Marka a postaví ho před hotovou věc. V hospodě si chtějí udělat výrobnu pro své bonbony a zůstane i místo na Markův bar. Seženou i peníze. Marek sice z počátku není nadšený, ale nakonec se mu nápad holek líbí.

Konec se blíží

 

Zdroje článku: