Seriály, které přistanou příští týden na Netflixu

Seriály, které přistanou příští týden na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Romantika, komedie a trocha černého humoru mohou v této stresující době přijít vhod. Netflix přináší druhou sérii divácky oblíbeného italského seriálu a zajímavý bude i seriál, který diváky zavede na několik nezvyklých míst, které bude spojovat jedno velké téma, kterým je láska.

Astrologický průvodce pro zlomená srdce

  • Komediální seriál, Itálie (2021–?)

Vydání 2. sezóny 8. 3. 2022

První série měla 6 epizod, druhá přinese dalších 6. Natáčelo se v Turíně a v Paříži.

Třicátnice Alice je stále svobodná, i když to není zrovna jejím životním snem. Na náladě jí nepřidá ani informace, že se její bývalý přítel Carlo bude ženit a stane se otcem. A jako by to nestačilo, do malé televizní produkční společnosti, pro kterou pracuje, přichází nový okouzlující a tajemný kreativní ředitel Davide, aby všechny otestoval. Alicin život se začne měnit, když se setká s Tiem, seriálovým hercem a samozvaným astrologickým guru, který se brzy stane jejím osobním „astrologickým průvodcem pro zlomená srdce“.

V sezóně 2:

Zpočátku se zdálo, že Alice je krůček od toho, aby prožila jednu ze svých vysněných pohádek, ale nakonec bude vše jinak. Naštěstí Alice není sama, kdo čelí nejisté budoucnosti. Paola a Tio budou vždy po jejím boku. A co hvězdy? Mohou lidi vést, jen je třeba přijít na to, jaké otázky je třeba položit.

Láska, život a vše mezi tím

  • Romantický seriál s nádechem černého humoru, Saudská Arábie 2022, 8 epizod

Romantika, drama a černý humor se prolínají v této antologické sérii, kterou vyvinul egyptský scenárista Azza Shalaby a zkoumá lásku jako celek a vztahy zblízka s příběhy z Egypta, Libanonu, Palestiny, Saúdské Arábie, Maroka a Tuniska. Rozmanitá, žánrově rozsáhlá kolekce obsahuje osm krátkých filmů režisérů Khairy Beshara, Kaouther Ben Hania, Hany Abu-Assad, Amira Diab, Michel Kammoun, Mahmoud Sabbagh, Sandra Bassal, Abdulmohsen Aldhabaan a Hicham Lasri.

 

Zdroj: