Mariana Prachařová z Ulice oslaví dnes své 28. narozeniny

Mariana Prachařová z Ulice oslaví dnes své 28. narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do třicítky má ještě čas, foukání svíček může Mariana Prachařová do svých kulatin zatím natrénovat na svých 28. narozeninách, které oslaví už 17. dubna. Pamatujete, koho v Ulici hrála?

Mariana Prachařová jako nepříjemná Sandra Kardová

Znáte to, když vám do zajetého podniku, konkrétně do kadeřnictví, má přijít nová posila, maličko se obáváte, kdo to bude. Jde vám o to, abyste si všichni sedli, protože když někdo škodí, do práce se chodí o to hůř. A to byl přesně případ Mariany Prachařové v Ulici.

Ta jako Sandra Kardová svým spolupracovnicím pořádně zatopila. Do Ulice Prachařová nastoupila jako ambiciózní, sebevědomá a uštěpačná Sandra Kardová. Ta měla v kadeřnictví vypomáhat. Tehdy Sandra pracovala s Jitkou Farskou (Ilona Svobodová) a se Simonou (herečka Pavla Tomicová). Právě ta měla ze Sandry největší osypky.

Sandra, ačkoliv přišla jako mladé pískle do zaběhnutého salonu, vždy chtěla, aby bylo po jejím. Na její styl to v kadeřnictví vypadalo až příliš usedle a ona do něj chtěla vnést změnu. Jenže to se přepočítala. Ačkoliv v Ulici chvíli škodila a dokonce hrozilo, že kvůli ní Simona sekne s prací, nakonec se ze seriálu vytratila jako pára nad hrncem. Ale to bychom předbíhali.

Drzá Sandra byla impulsem pro Simonu

Zatímco Ilona se pokoušela Sandru přehlížet, Simoně to tolik nešlo. Možná to bylo dáno i tím, že na Simonu si Sandra zvlášť zasedla. Došlo to tak daleko, že dokonce kadeřnice Simona přemýšlela nad tím, že s prací v místním kadeřnictví skončí a půjde o dům dál. Naštěstí se nic takového nedělo. Panovačná Sandra však pro ni byla dobrým impulsem.

Simona kadeřnictví koupila a sama se v něm starala o vše. Nakonec to skončilo jejím psychickým zhroucením, ale to je jiný příběh. 

Pavla Tomicová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Sandra Kardová byla přesně tím typem člověka, který si z oprávněné kritiky okolí nic nedělal. S vidinou vlastního úspěchu šla Sandra i přes mrtvoly. Její dějová linka v Ulici však nebyla příliš dlouhá. Co se délky účinkování v seriálu týče, lze ji přirovnat k dějové lince jejího bratra Jakuba Prachaře. I on si v Ulici zahrál, a to kameramana Bena Vojtíška.

O jednu mrchu v Ulici méně

Sandra Kardová v podání herečky a influencerky Mariany Prachařové se už v Ulici neobjevuje. Dá se tak říct, že je v Ulici o jednu mrchu méně. Do skupinky bezpáteřních žen z Ulice kromě Sandry patřila také Klára Pešková, jednu dobu také Ája (ta se však napravila) a dalo by se říct, že na členku této skupinky teď svým chováním apeluje také Vanda.

To, co zkouší na Evžena, je až příliš. To opravdu nechápe souvislosti nebo jí hvězdy zatemnily mozek?

Zdroje článku: