Čestmír Mázl možná zemřel, ale přesto je šance, že může být vše jinak

Čestmír Mázl možná zemřel, ale přesto je šance, že může být vše jinak
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O ukončení působení Petra Rychlého v Ordinaci v růžové zahradě se už nějaký pátek spekulovalo. Zda jeho odchod ze seriálu souvisí s jeho nedávným odchodem z angažmá Divadla na Vinohradech, to není známo.

Vypadá to, že si Petr Rychlý uvědomil, že už není nejmladší a že by měl zvolnit své hektické pracovní tempo. Jak uvedl magazín zena.aktualne.cz, herec po odchodu z divadelního angažmá uvedl, že si dá hereckou pauzu a bude se věnovat své velké vášni, kterou je poker.

V seriálu se tak uzavírá další etapa a příští díl bude pro diváky znamenat příchod nových postav a nových příběhů.

Všichni, kdo seriál sledují už od začátku, mají pocit, že jim zemřel někdo známý. Celá dlouhá cesta doktora Mázla trvala 17 let a určitě nebude zapomenut. Přes své vrtochy to byla kladná postava a jeho nedostatky ho „polidštily“. Jeho postava přežila několik osudových žen, prožila šťastné rodinné okamžiky i dramata, úspěch i prohry v profesi lékaře. Byl morální oporou pro řadu dalších postav.

O pravých důvodech hercova odchodu můžeme jen spekulovat. Možná už nedostával tolik prostoru, jak byl zvyklý, možná mu nesedlo, že už seriál není hvězdou Novy. Anebo už měl jednoduše dost bílých plášťů.

Nemusel by to být definitivní konec

Jak si diváci mohli všimnout, nikdo zatím nepřivezl z Mexika, kde měla postava zemřít, rakev a tělo. Když se jeho seriálová rodina dozvěděla smutnou zprávu, byla tam vyřčena slova jako pravděpodobně, možná, s největší pravděpodobností, svědek tvrdil.

Dokud se neobjeví rakev s tělem, můžeme tedy trochu spekulovat, že si tvůrci k postavě Čestmíra nechali otevřená zadní vrátka.

Možná ani oni dnes nevědí, zda postavu za čas vrátí do hry. Dokud tedy nebude pohřeb s rakví s ostatky (nejen symbolická rakev), pořád je naděje, že si třeba za čas Petr Rychlý udělá malou brigádu a postava se nám vrátí. Možná právě proto ho nepřejelo v Kamenici auto nebo ho nezastřelil Darek. To by bylo definitivní.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.zena.aktualne.cz