Pamatujete si Franka a Alice z Přátel, kterým Phoebe porodila trojčata? Z Franka je dnes sexy vousáč, Alice vůbec nestárne

Pamatujete si Franka a Alice z Přátel, kterým Phoebe porodila trojčata? Z Franka je dnes sexy vousáč, Alice vůbec nestárne
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příběh Phoebina dlouho ztraceného bratra zamával šesticí přátel zejména ve čtvrté sérii, kdy si přivedl o několik desítek let starší přítelkyni Alice a společně žádali Phoebe o laskavost.

Ať byla láska mezi učitelkou a jejím bývalým studentem jakkoli podivuhodná a Phoebe se jí po boku ostatních přátel pokoušela zabránit, nakonec kývla i na to, že jim odnosí dítě. Z jednoho potomka se ale nakonec vyklubali hned tři. Jak dnes žije Giovanni Ribisi a Debra Jo Rupp? 

 

 

Giovanni je doslova sitcomovým odchovancem. Nejvděčnější seriálovou rolí byl jistě Frank Buffay Jr., kterého Phoebe objevila ke konci druhé série v epizodě The One With the Bullies. Pozornější diváci si všimli, že se Giovanni v seriálu objevil ještě o něco dříve. V šesté epizodě druhé série The One With the Baby on the Bus, kde mimo jiné Joey s Chandlerem zapomenou Bena v autobusu a Central Perk zaměstná umělkyni, aby hrála pro zákazníky. Zhrzená Phoebe se rozhodne hrát před kavárnou a peníze vybírat do kytarového pouzdra. Právě tam se objeví Frank jako neznámý kolemjdoucí a místo bankovky hodí do pouzdra kondom. Později mu ale situace nahraje a on se pro něho musí vrátit. Zda to bylo pouze náhodné obsazení komparzu nebo záměr tvůrců, nad tím stále visí otazník. 

 

Po Přátelích se mihl také v sitcomu Jmenuju se Earl. Nezůstal však pouze u komediálních rolí, zahrál si také ve filmech 60 sekund (2000), Návrat do Col Mountain (2003) nebo Avatar (2009)

O téměř čtvrt století starší Debře Jo Rupp dnes táhne na sedmdesát a stále je herecky aktivní. I ona našla své místo na televizních obrazovkách spíše než na velkých plátnech. Střídavě pobývá v Massachusetts během divadelních angažmá a v Los Angeles, kde natáčí pro televizi. Narozdíl od seriálové Alice se v osobním životě Debra nikdy neprovdala a nemá žádné děti. Je praktikující protestantkou. V současnosti pracuje na seriálu WandaVision.