Diskuze
Jan Žižka (2021): Film o jednom ze 7 nikdy neporažených vojevůdců všech dob se natáčel v Českém krase
Jan Žižka (2021): Film o jednom ze 7 nikdy neporažených vojevůdců všech dob se natáčel v Českém krase
Možná jste zmeškali
Mentální kolaps hvězdy Ulice: Chtělo se mi řvát, brečet, prozradila fanouškům
V Ulici řeší Aneta Krejčíková krizi ve vztahu s manželem Jirkou Hermanem, ani ve skutečném světě však neprožívá příliš radostné období. Žije v...
Pondělní peklo v Ulici: Sára zmaluje Václava. A Tůmová se řítí na Aničku s Bárou
Konečně se Sáře podařilo něco pěkného a úspěšného. Malování na obličej se dětem líbí, maminky kupují hračky a dávají na web spokojené recenze. Bára...
Tato herečka byla v dobách komunismu absolutní jedničkou. Dnes si ji pamatujeme díky jejím nezapomenutelným rolím
V dobách komunismu byla tato herečka hvězdou, která šla z role do role. Diváci ji milovali. Proč byla tak úspěšná? A díky jakým rolím na tuto...
Napětí v Ulici roste – jedna postava ztratí kontrolu a rozpoutá něco, co nikdo nečekal
V nejnovějších epizodách Ulice udělal Erik mámě Soně pořádnou čáru přes rozpočet, když se rozhodl záměrně zkazit přijímací zkoušky na gymnázium,...
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...
Toaleta plná obrazů, pověstná zlatá skříň a řecký nádech. Tak bydlí herečka Tereza Bebarová v domě u Prahy
Humor této sympatické herečce rozhodně není cizí. Diváci si ji oblíbili už v době, kdy hrála v nekonečném seriálu Ulice, a v poslední době si své...
Poslední místo odpočinku Heleny Růžičkové je i dnes opředeno otazníky. Popel se stěhoval a část skončila neznámo kde
Oblíbená herečka, kterou si diváci zamilovali jako Heduš v Homolkových a semetriku Škopkovou z Hoštic, uměla údajně předpovídat budoucnost a...
Ulice: Anežka se obula do učitelky. Podle některých udělala dobře, podle jiných potřebuje psychologa
V situaci, do jaké se dostala Anežka s profesorkou němčiny, je těžké soudit, co se dalo udělat jinak a lépe. Po bitvě bývá každý generál a diváci...
Další filmová výprava Jiřího Stracha začíná. Film Lajf má divný námět a ani obsazení neohromí
Režisér Jiří Strach se opět spojil se scenáristou Epsteinem, aby spolu natočili nový film pro brněnské studio ČT. Z této spolupráce už v minulosti...
Příští týden v Ulici oslavíme Velikonoce a pojmeme podezření vůči nenáviděnému Eliáši
Příští týden zahájíme v nekonečném seriálu veselou oslavou svátků jara, které se pořádně rozjedou hlavně u Klímových a pochopitelně přičiněním...
Diskutujte
- Moje máma veterinářka – dilema pro každého ředitele zoo
- Co vás čeká dnes večer v Ulici? Žárlivý Jakub pukne vzteky
- Těšte se na Ulici: Blanka to natře Luďkovi a pohrozí mu, že ho zničí, jestli jí nepůjde z cesty
- Co vás čeká příští týden v Ulici? Souboje mezi láskou a žárlivostí
- Sářin šatník rozhodně potřebuje sponzora
- Josef Vaverka z Ulice slaví dnes narozeniny
- Aneta Krejčíková z Ulice slaví dnes své narozeniny
- Kvůli své profesi Iva z Ulice módu moc neřeší
- Výměna manželek (22): Drama u Emila, který se po návštěvě soudu „vypnul“ a zasahovala záchranka
- ZOO: Markéta v slzách! Petr jí utekl od oltáře