Diskuze

Čeká Adriana Jastrabana návrat do oblíbeného seriálu Ulice? Přečtěte si, co dělá herec dnes a co říká na návrat

Čeká Adriana Jastrabana návrat do oblíbeného seriálu Ulice? Přečtěte si, co dělá herec dnes a co říká na návrat
Dlouholetí diváci Ulice si jistě dobře pamatují Bedřicha Lišku, který je se seriálem spjatý téměř od začátku. Herec Adrian Jastraban se však před časem rozhodl Ulici opustit a jeho postava zmizela ze scény. Co nyní herec dělá a čemu se věnuje?
Zpět na celý článek

Dlouholetí diváci Ulice si jistě dobře pamatují Bedřicha Lišku, který je se seriálem spjatý téměř od začátku. Herec Adrian Jastraban se však před časem rozhodl Ulici opustit a jeho postava zmizela ze scény. Co nyní herec dělá a čemu se věnuje?
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ulice: Kontroverzní herec oslavil narozeniny. Je součástí nejhezčího páru, ale jeho láska je v ohrožení
22.02.2026

Ulice: Kontroverzní herec oslavil narozeniny. Je součástí nejhezčího páru, ale jeho láska je v ohrožení

Jan Dolanský měl 14. února 2026 narozeniny a oslavil krásných 48 let. V Ulici ho vídáme jako Petra Dvořáka, jenž společně s Magdou Procházkovou...

Jak Paris Hilton položila základy pro vydělávající influencery: „Jen jsem si žila svůj život a paparazzi sledovali každý můj krok“
15.02.2026

Jak Paris Hilton položila základy pro vydělávající influencery: „Jen jsem si žila svůj život a paparazzi sledovali každý můj krok“

Nejznámější pařmenka počátku 21. století se rozhodla upřímně vyjádřit ke své slávě, známé rodině, podnikání i svým plánům na budoucnost. Milovnice...

Ulice: Začíná boj a diváci se rozdělují do 2 táborů
07.12.2025

Ulice: Začíná boj a diváci se rozdělují do 2 táborů

Luděk je žárlivý zuřivec, který by měl Vandě dát pokoj, myslí si část diváků. Jiní prohlašují, že jenom nazývá věci pravými jmény a skutečným...

Ulice bez Vánoc: Této milé tradice se letos nedočkáme
05.12.2025

Ulice bez Vánoc: Této milé tradice se letos nedočkáme

Proslýchá se, že pro vánoční období si Ulice chystá překvapení v podobě nové písničky od Kateřiny Ujfaluši a Petra Komínka, včetně videoklipu z...

Čágo bélo, šílenci! Poznejte legendární pořady televize Nova, u kterých jsme všichni vyrůstali v našem fotokvízu
24.02.2026

Čágo bélo, šílenci! Poznejte legendární pořady televize Nova, u kterých jsme všichni vyrůstali v našem fotokvízu

Vzpomínáte na zlatou éru české komerční televize? Vyzkoušejte, jak dobře znáte ikonické pořady z 90. let.

Polabí na tenkém ledě: Mezi rodinnými spory, závody a hrozící panikou
11.11.2025

Polabí na tenkém ledě: Mezi rodinnými spory, závody a hrozící panikou

Václav je zkoušený ze všech stran. Trápí ho fyzická kondice, která visí jako strašák nad jeho zdravotním stavem, který by mu mohl přivolat odchod...

Ulice: Při natáčení mi nebylo dobře, přiznala herečka. Z těchto scén bude mrazit i vás
16.11.2025

Ulice: Při natáčení mi nebylo dobře, přiznala herečka. Z těchto scén bude mrazit i vás

Kolem oblíbené postavy Magdy se v poslední době rozbíhá nepříjemná linka související s nenávistí vůči ženám. Student Kolda podléhá pomýleným...

Příběh gentlemana, který zpíval anglicky, i když se to nenosilo
28.11.2025

Příběh gentlemana, který zpíval anglicky, i když se to nenosilo

Byl symbolem noblesy, neokázalého talentu a poctivosti, která se v české populární hudbě jen těžko hledá. Pavel Bobek celý život dokazoval, že ani...

Odznak Vysočina: Z nové posily 4. řady oblíbeného seriálu se budou radovat fanynky šarmantního faráře ze seriálu Polabí
12.12.2025

Odznak Vysočina: Z nové posily 4. řady oblíbeného seriálu se budou radovat fanynky šarmantního faráře ze seriálu Polabí

Již po čtvrté se vrátil štáb tvůrců a herců na „místo činu“, úplně poprvé si ale všichni užili i krásu a nástrahy tuhé zimy na Vysočině. K týmu...

Fešák z Ulice prošel obrovskou proměnou. Diváci ho téměř nepoznávají, jemu to ale stále nestačí
12.02.2026

Fešák z Ulice prošel obrovskou proměnou. Diváci ho téměř nepoznávají, jemu to ale stále nestačí

Filipu Rajmontovi vadí, že když Otík v Ulici někam vkročí, jako první přichází břicho a teprve poté samotná postava. Podle něj na to není hezký...

Diskutujte

Nejnovější diskutované