Z mladé čarodějnice už vyrostla. Dnes je z představitelky Sabriny pěkná baba a vychovává tři malé rošťáky

Z mladé čarodějnice už vyrostla. Dnes je z představitelky Sabriny pěkná baba a vychovává tři malé rošťáky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak dokázala kouzlit se svým životem? Jak žije americká herečka, producentka a režisérka dnes ve svých 44 letech? Mladistvý vzhled z filmu Sabrina – mladá čarodějnice jí zůstal.

Mnoho z nás si pamatuje mluvícího kocoura Salema a tetičky Hildu a Zeldu. Velmi oblíbený televizní seriál, který si popularitu uchoval až do dneška. V jakých dalších filmech Melissu můžeme vidět?

Sabrina – mladá čarodějnice

Tento televizní sitcom je založený na sérii komiksových knížek od Archieho Comicse. Melisa Joan Catherine Hart si v tomto seriálu zahrála hlavní roli, a to nezletilou čarodějku Sabrinu, která zažívá krásné i nehezké chvilky ve světě čar a kouzel. Pro americkou herečku a režisérku to byla velmi významná role. Dohromady si zahrála v 7 sériích, které mají 163 epizod. První čtyři série odvysílala americká společnost ABC, poslední tři uváděla The WB.

V českém znění ji dabovaly hned dvě dámy. V první řadě to byla Tereza Grygarová. Od druhé řady do samotného konce v roce 2003 to byla Jitka Ježková, česká herečka, zpěvačka a modelka.

Filmy

Mnoho lidí si tuto herečku vybaví i v jiných rolích. Ve svých začátcích se objevila v rodinném dramatickém filmu Christmas Snow. Později se objevila ve filmu Clarissa a Sabrina. V roce 2001 si zahrála ve filmové komedii Bulšit a akčním krimi filmu Blesková šance. Někteří si ji možná vybavují z romantických rodinných komedií Vánoční únos nebo Moje falešná svatba. V roce 2010 si také zahrála v krimi thrilleru s názvem Nine Dead.  

Natáčí zhruba jeden film ročně, ve volném čase se věnuje spíš zpívání, psaní a hlavně své rodině.

Rodina

Jejím manželem je od roku 2003 americký muzikant Mark Wilkerson, se kterým má tři syny, osmiletého Masona, šestiletého Tuckera a Bradyho, kterému je jeden rok.

Podívejte se do galerie, jak se představitelka Sabriny od 90. let změnila.