„Dnes v noci v lese nikdo nespí – 2. díl“ – Objevil se první trailer k novému Netflixovému hororu

„Dnes v noci v lese nikdo nespí – 2. díl“ – Objevil se první trailer k novému Netflixovému hororu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sice nemají mor ani bílou nemoc, ale z hlediska vzhledu to vypadá, že by jednu z těchto nemocí měla: zabijácká dvojčata z filmové série "Dnes v noci v lese nikdo nespí" jsou znetvořená mimozemským zářením, a jsou pěkně naštvaná. 2. díl se objeví 27. října 2021 na Netflixu.

Brutální první díl

Polský horor „Dnes v noci v lese nikdo nespí“, který přišel na Netflix v říjnu 2020, se pokoušel zkombinovat krvavý masakr v lese se sociálně kritickým příběhem ohledně mladých lidí závislých na smartphonu. Tito nezletilí byli posláni rodiči do offline tábora, aby tam prošli digitálním detoxem. Měli se znovu naučit ocenit krásu přírody a skutečné lidské společnosti. Jenže velmi rychle se objevili úplně jiné problémy.

 V lese číhaly dvě krvelačné postavy (dříve zcela obyčejná dvojčata) znetvořené neidentifikovatelnou hmotou z meteoritu, která proměnila dvojici v opravdické příšery.

 

Krvavý výlet do lesa

V hororovém pokračování "Dnes v noci v lese nikdo nespí – 2. díl", které se objeví na Netflixu 27. října 2021 (takže téměř přesně o rok později), se režisér Bartosz M. Kowalski zjevně vůbec nezdržuje nějakým osvětlováním děje nebo představením nových a známých charakterů. Spíše ihned začne krvavým výbuchem a brutalitou naplněnou akcí.

„Dnes v noci v lese nikdo nespí – 2. díl“ je přímým pokračováním prvního filmu a s přeživší Zosiou (Julia Wieniawa-Narkiewiczová) je zde osoba, která může dosvědčit, že byl masakr způsoben znetvořeným párem dvojčat žijící v lese. Když dojde k děsivému incidentu, mladý a osamělý policista Adaś (Mateusz Wieclawek) se vydá do strašidelného háje, aby zabránil dalšímu krveprolití.

 

 

Zdroj: