Nejhorších deset seriálů na Netflixu: 3. díl

Nejhorších deset seriálů na Netflixu: 3. díl
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix má velký úspěch s vlastními filmy i televizními seriály, ať už „Domek z karet“, „Orange Is The New Black“ či „Stranger Things“. Ale ne každá originální show Netflixu byla geniální. Netflix dokonce tak často šlápl vedle, že se můžete těšit hned na tři články s nejhoršími seriály na Netflixu.

4. Hemlock Grove

Hemlock Grove byl pokus Netflixu o hororový thriller. A i když snaha určitě byla, především v na začátku pomalé ale později opravdu povedené první řadě, poté se kvalita jaksi vytratila. Seriál vychází ze stejnojmenného románu Briana McGreevyho a stejně jako kniha zkoumává podivné události v Hemlock Grove, fiktivním městě v Pensylvánii. V rolích najdeme špičkový výběr herců, např. Billa Skarsgarda a Landona Liboirona, kteří zkouší společně objasnit sérií brutálních vražd. Hemlock Grove byl jedním z prvních originálních seriálů Netflixu (hned po „Domku z karet“). Jediným rozdílem je, že „Domek z karet“ byl u všech oblíbený, „Hemlock Grove“ ne. Série byla ze všech stran kritizována kritiky, kterým se nelíbilo hlavně špatné herectví a pomalé tempo.

3. Iron Fist

Ano, i Marvel sem tam sáhne vedle, a to nejen u filmů (jak skvostná díla „Kačer Howard“ a „Kapitán Amerika“ z roku 1990). Přitom mohl být mystický a nadpřirozený seriál „Iron Fist“ velmi slibnou součástkou mimořádně velkého vesmíru Marvelu, ale místo toho je to jen 13hodinová míchanice plná špatně napsaných dialogů, chudá choreografie bojových scén a neuvěřitelně nudná hlavní postava Danny Rand. Představitel Randy Finn Jones tu totiž má charisma jako dřevěné dveře, což vůbec nepomáhá při tom během sledování seriálu neusnout. Pozitivní je, že „Iron Fist“ není důležitý pro pochopení zbytku Marvelovek, takže můžete tento seriál bez problémů přeskočit a ignorovat.

2. Skutečný Rob

Rob Schneider nikdy nebyl nejlepším komikem na světě. Nejčastěji se spokojil s tím, že si mohl zahrát ve filmech Adama Sandlera. „Skutečný Rob“ byl Schneiderovou příležitostí ukázat všem, že je schopen být zábavný bez pomoci ostatních a že zvládne produkovat vlastní seriál. Bohužel nezvládl ani jedno. „Skutečný Rob“ zobrazuje přehnanou verzi skutečného života komika, což sice může být u jistých osob vtipné, jenže ne zde. Tady nefunguje téměř nic, od Schneiderova přehnaného spoléhání se na stereotypy až po představování hlavní postavy.

S tolika dalšími talentovanými komiky, kteří právě teď produkují o hodně lepší a bystřejší komediální seriály, je „Skutečný Rob“ opravdu postradatelný.

1. Zase máme plný dům

Tím se dostáváme k dosud nejhorší originální show Netflixu, a to je „Zase máme plný dům“. Netvrdíme, že tento seriál není mezi diváky oblíbený, musí si ale vypořádat s jedním velkým problémem: Svým předchůdcem. „Full House“, neboli česky, „Plný dům“, je dodnes jeden z nejlepších sitcomů všech dob, protože neřešil jen vtipné záležitosti, ale zabýval se i s vážnějšími tématy. Navzdory nostalgie ale nebyl vůbec žádný důvod vytvořit novou verzi populární série z 90. let. „Zase máme plný dům“ nemá co nabídnout, humor je mírně naivní a epizody mají nezáživný děj.

Série se točí kolem nedávno ovdovělé D.J. Tannerové (Candace Cameron Bureová), která svolá svou sestru Stephanie (Jodie Sweetinovou) a nejlepší kamarádku Kimmy (Andrea Barberovou), aby jí pomohly vychovávat její tři syny. Většina původních členů obsazení se v show objevuje, což aspoň trochu dodá skvělý pocit klasického rodinného sitcomu, jak ho známe z minulosti.

Zdroj: