Petra Hřebíčková slaví dnes narozeniny. V Ulici zvládla zamotat hlavu celé řadě mužů

Petra Hřebíčková slaví dnes narozeniny. V Ulici zvládla zamotat hlavu celé řadě mužů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jednou z nejznámějších a nejobsazovanějších hereček současnosti je půvabná a stále svěže vypadající blondýnka Petra Hřebíčková. Málokdo by hádal, že tahle maminka tří dětí, která zazářila i v nováckém seriálu Ulice, 20. září oslaví už své 43. narozeniny.

Seriál Ulice běží na obrazovkách TV Nova již od roku 2005 a dočkal se zatím 17 sérií. Petra Hřebíčková v něm nebyla od začátku a naskočila už do doslova rozjetého vlaku. A s dějem dokázala pořádně zamávat.

Sexy učitelka

Jelikož Hřebíčková vypadá neuvěřitelně sexy i v den svých 43. narozenin, není se čemu divit, že dokázala získat roli krásné a svůdné učitelky, kterou si v Ulici střihla v roce 2010. Objevila se docela nečekaně jako jedna z nových postav a hned zvládla zamotat hlavu celé řadě mužů. V první řadě ale jejímu kouzlu podlehl Lumír.

Právě Lumír totiž začal zjišťovat, že ačkoliv v češtině je výřečný až dost, s angličtinou mu to až tak nejde. A proto se rozhodl začít chodit na soukromé lekce z tohoto jazyka a najal si k tomu účelu učitelku angličtiny Pavlu Rambouskovou. Jakmile ji spatřil, nějak mu ale úplně došla slova. A diváci tušili, že od té chvíle bude o zábavu postaráno.

Pavle propadl i Lumír Nykl, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Vzpomínky na školu

I když v Ulici se Pavla Rambousková dokonale vyzná v angličtině, tak její představitelka Petra Hřebíčková naopak v jednom rozhovoru přiznala, že ve škole zrovna jazyky nebyly její nejsilnější stránkou. Hrozně ji sice bavila čeština a nevadily jí ani takové otravné úkoly jako větné rozbory, ale úplně nejraději měla „bohémské“ předměty, které ji pak dovedly k budoucí profesi herečky – hudební výchovu, výtvarnou výchovu a tělocvik.

Z role do role

I když se může zdát, že školství se Hřebíčkové stalo osudovým, protože si zahrála třeba i ministryni školství v seriálu Ochránce nebo ředitelku školy ve snímku Prvok, Šampón, Tečka a Karel, není tomu tak. Střídá nejrůznější role, a to ať už jde o seriály nebo filmy. V poslední době zazářila ve snímcích Matky, Přes prsty nebo Bezva ženská na krku. Ze starších stojí za zmínku určitě Muži v naději, Kawasakiho růže nebo Obsluhoval jsem anglického krále. Co se týká seriálů, tak kromě Ulice jsme ji mohli vidět v Kriminálce Anděl, Nevinných lžích, 4teens (kde mimochodem hrála opět učitelku, ale tentokrát tělocvikářku), Případech 1. oddělení, Přístavu nebo Škodě lásky.

K jejím narozeninám jí proto můžeme přát jediné – ať má i do budoucna tolik úspěchů jako dosud. I když totiž přešla z rolí svůdnic do pozice zralé ženy, pořád má divákům hodně co nabídnout. A filmaři, stejně jako diváci, ji mají rádi v každé její roli, protože tahle Bezva ženská má zkrátka talent pobavit i zaujmout.