ZOO: Která myslíte, že je pro Petra lepší? Viky nebo Alex?

ZOO: Která myslíte, že je pro Petra lepší? Viky nebo Alex?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvě v jednom, Viky a Alex. Která je pro Petra ta pravá? Viky je v jeho očích „sluňačka“, zatím co Alex je dračice. Přestože jsou obě jedna osoba, povahově se velmi liší. Která z nich se nakonec k Petrovi hodí povahově víc? 

 Viky a Alex jsou dvě úžasné ženy, ukryté v jednom balení. Mnoho lidí si někdy přálo, aby mohlo spojit dva lidi dohromady a nepochybuji o tom, že Petra takové spojení určitě ne jednou taky napadlo. Kdyby totiž bylo možné spojit Alex s Viky, tak by pro něj vznikla dokonalá žena. Nejspíš ho však ani ve snu nenapadlo, jak skutečná tato úvaha může být. Ale rozhodně není divu, že takto uvažoval. Viky a Alex jsou si tak podobné a zároveň jsou úplně jiné.

Obě Janečkové stojí za to, kdy to dojde soudci?, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Viky je hodná ženská, na kterou je spoleh. Má výborný vztah k jeho dvěma dětem. Ben a Sofi by byli nadšeni, kdyby se Viky stala jejich mámou. A to je pro otce, jako je Petr Kříž velmi důležité. Viky je navíc velmi hezká ženská do nepohody.  Jenže soudce ji taky vidí jako trochu nudnou a nezajímavou šedou myš. Naproti tomu stojí Alex. Sebevědomá, hrdá, plná elánu, tajemná a extravagantní. Přesně ten typ ženy, o které mnoho mužů sní. Krásná, nezávislá, vzrušující, zkrátka zajímavá. Všichni jsme viděli, jak snadno Petrovi zamotala hlavu. Jenže hodila by se Alex k jeho dětem? Byla by tou pravou ženou do rodiny? A dokázala by si tak udržet, to své tajemné a sexy kouzlo?

Nejspíše ne, a to Viky dobře věděla. To, že Alex není vhodnou ženou pro usedlého soudce.  A tak ji poslala do Los Angeles a doufala, že Petr zapomene. Jenže tak se bohužel nestalo, a i proto se zdá, že šance na lásku mezi Viky a Petrem nejsou moc vysoké. A proč vlastně nedošlo k sblížení Viky a Petra už dříve?  

Přestože my všichni už od začátku seriálu víme, že jsou si tito dva souzeni, okolnosti nikdy nebyly moc nekloněny k jejich sblížení. Je však taky pravda, že mezi nimi nastalo několik okamžiků, kdy se jiskřička lásky rozhořet mohla. Naneštěstí pro oba, ji vždycky něco rychle zhasnulo. Ať už to bylo se zapříčiněním Petrovy přítelkyně Markéty anebo si po štěstí šlapala Viky sama. Jenže konečnou tečku, za jejich možným romantickým vzplanutím, udělala Viky sama, a to v tu chvíli, když nechala vdechnout život své imaginární sestře Alex.

Když totiž Alex vznikla, dala ji Viky do vínku své divoké já. To, které pozná jen málo, kdo a o kterém možná i sama Viky pochybuje. Ona sice tvrdí, že povahu Alex záměrně přeháněla a že s ní reálně mnoho společného nemá. Jenže to není pravda. Naopak si myslím, že ve chvílích, kdy byla s Petrem jako Alex, tak tehdy to právě byla ta pravá Viky. Ta, do které se Petr tak bláznivě zamiloval. Takže si myslím, že není nikdo, kdo by se k Petrovi hodil více než právě Viky. Krásná a hodná ženská, která miluje jeho i jeho děti. Která bude ráda trávit společné chvíle v lese ve stanu i v hotelu u moře. Taková, která dokáže být výbornou mámou a zároveň skvělou milenkou, nespoutanou, tajemnou a sexy. Nemyslíte? 

Zdroj článku:
  • Autorský text