Výměna manželek – Jak to bylo dál: Dorka a Václav přiznali, že na kameru lhali a ve hře byl i alkohol

Výměna manželek – Jak to bylo dál: Dorka a Václav přiznali, že na kameru lhali a ve hře byl i alkohol
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pravidelní diváci rodinné reality show už při sledování výměny domácností Dorky a Žanety moc nevěřili, že mladá rodina nevěděla, že dluží poměrně dost peněz na nájmu. Stejně tak jim přišlo, že Václav je občas trochu jiný. Co vyplavalo na povrch?

Začátek Výměny manželek nenaznačoval, že by mohlo dojít k nějakému problému. Dorka i Žaneta působily poměrně „normálně“, stejně jako jejich partneři.

Žaneta s rodinou
Žaneta s rodinou | Zdroj: TV Nova

O to podivněji všichni u obrazovek vnímali problém, který vyplynul na povrch během natáčení od třetí strany. Tím byl majitel bytu, kde rodina Dorky žila v nájmu. Pan majitel se dožadoval zaplacení poměrně velkého finančního obnosu, který rodina dlužila na nájmu.

Václav i Dorka sehráli před kamerami nevěrohodné divadlo, kdy se tvářili, že je to pro ně novinka. Až pár měsíců po natáčení, kdy se filmový štáb zajímal o další osudy rodin, se dvojice přiznala, že si tak trochu z diváků vystřelila. Tedy, spíše jim bylo trapné to řešit na kameru.

Žaneta během pobytu narážela na nesmyslné šikanovaní ze strany Václava, ale protože je to zřejmě silná žena, nijak situaci nehrotila. Jen když už se Václav choval jako úplný hlupák, tak mu oponovala. Jak Žaneta zmínila, za podivné Václavovo chování mohl i alkohol. Často z domácnosti mizel a přicházel domů „v náladě“. Jeho neustálé vychloubání, že ho Dorka poslouchá na slovo, bylo spíš trapné.

V současnosti už rodina Dorky bydlí jinde (je otázkou, zda byt opustila dobrovolně). Jako důvod Dorka uvedla, že byl pronájem drahý.

Se svatbou se situace nikam nepohnula. Tak je to ale u párů, které využívají štědrého sociálního systému, běžné. Dorka jako samoživitelka je finančně zabezpečená od státu. Kdyby se vdala, už nebude mít tolik možností.

Redaktorka se bohužel nezeptala, zda už Václav pracuje, nebo zda jen předstírá, že je kuchař.

Dorka se jako milující partnerka Václava zastala, když došlo na alkohol, a uvedla, že i David si občas dopřál během jejího pobytu alkohol, ale nepovažovala za nutné to řešit před kamerou.

Václav je hrdý na svůj herecký výkon v reality show. V rozhovoru uvedl:

 Když mi řeknete, ať se tady teď rozbrečím, tak já se rozbrečím. A uvidíte ty slzy, všechno je to jen nahraný,

vysvětlil Václav svou reakci v díle.

Dorka si pobyt v druhé rodině chválila. Všichni byli soběstační a ona se tak mohla trochu věnovat i sobě. Během rozhovoru po natáčení uvedla:

Potkala jsem suprové lidi a poznala odlišný život, než jaký jsme žili, takže jsem spokojená.

Zdroje článku: