Diskuze

Teplice opět vzdávají poctu Karlu Krylovi, tentokrát příspěvkem na dokument

V Teplicích, kde hudebník a básník Karel Kryl nějakou dobu pobýval, najdeme spoustu upomínek na tuto výjimečnou osobnost našich dějin, vedle pamětní desky např. unikátní zeď. Teplice teď navíc přispívají dotací na dokument o muži, jenž dovedl lidi rozesmát i rozplakat procítěnými písněmi.
Zpět na celý článek

V Teplicích, kde hudebník a básník Karel Kryl nějakou dobu pobýval, najdeme spoustu upomínek na tuto výjimečnou osobnost našich dějin, vedle pamětní desky např. unikátní zeď. Teplice teď navíc přispívají dotací na dokument o muži, jenž dovedl lidi rozesmát i rozplakat procítěnými písněmi.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Výběr nejdůležitějších ocenění a chvil z Oscarů 2021: Co vzkázal Anthony Hopkins nedávno zesnulému kolegovi?
27.04.2021

Výběr nejdůležitějších ocenění a chvil z Oscarů 2021: Co vzkázal Anthony Hopkins nedávno zesnulému kolegovi?

Na letošním udílení cen se podle očekávání nestalo nic překvapivého a znovu byla vynesena do popředí režisérka čínského původu Chloe Zhao, stejně...

Konec sdílení účtu na Netflixu! Společnost chystá nový bezpečnostní prvek
20.03.2021

Konec sdílení účtu na Netflixu! Společnost chystá nový bezpečnostní prvek

Podle posledních analýz až třetina uživatelů streamovacích služeb sdílí svůj účet s někým dalším, čímž porušuje podmínky užívání. Doposud se žádná...

Nina Divíšková: Vzpomínka na roli vrtošivé, ale zároveň zásadové babičky ze seriálu Vyprávěj
22.06.2021

Nina Divíšková: Vzpomínka na roli vrtošivé, ale zároveň zásadové babičky ze seriálu Vyprávěj

Do hereckého nebe odešla další výrazná a nezapomenutelná herečka Nina Divíšková (12.7. 1936 – 21.6.2021) Především divadelní herečka vytvořila také...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Co dnes dělá legendární Arnoštek z Kouře? Ze Šimona Cabana je úspěšný architekt
21.05.2021

Co dnes dělá legendární Arnoštek z Kouře? Ze Šimona Cabana je úspěšný architekt

Jméno Šimon Caban vám možná příliš neřekne. Legendárního DJe Arnoštka, který to roztáčí se svou diskotékou, však pravděpodobně znáte. Co dělá jeho...

2020: Temný rok pro fanoušky Bruce Willise
26.12.2020

2020: Temný rok pro fanoušky Bruce Willise

V následujících řádcích se ohlédneme za rokem 2020 herce Bruce Willise a představíme si jeho filmové počiny. Jedná se o filmy Hard kill; Dlouhá noc...

Kam se poděla krásná upírka Bella ze Stmívání? Fešáka Edwarda vyměnila za blonďatou scenáristku a natáčí nový trhák
30.03.2021

Kam se poděla krásná upírka Bella ze Stmívání? Fešáka Edwarda vyměnila za blonďatou scenáristku a natáčí nový trhák

Přerod do dospělosti byl pro Kristen Stewart zároveň přerodem ve světoznámou herečku. Minulý rok oslavila třicáté narozeniny a stále patří mezi...

Seriál Clarice: Žhavá novinka února 2021 nás vrátí ke sledování života agentky Clarice Starlingové, postavy z thrilleru Mlčení jehňátek
30.01.2021

Seriál Clarice: Žhavá novinka února 2021 nás vrátí ke sledování života agentky Clarice Starlingové, postavy z thrilleru Mlčení jehňátek

Pokud se mluví o filmech, které podnítí představivost diváků a rozhodně si je po shlédnutí ještě dlouho pamatují, pak je na místě zmínit kriminální...

Kdo je Nebeský z Boženy? Vycházející hvězda českého filmu Jan Nedbal
06.02.2021

Kdo je Nebeský z Boženy? Vycházející hvězda českého filmu Jan Nedbal

Zatímco se diváci přou o to, která z představitelek seriálové Boženy je lepší, z původně neznámého Jana Nedbala se pomalu stala nová česká hvězda....

Nejdrsnější věznice světa
26.04.2021

Nejdrsnější věznice světa

Televizní dokument začal jako malý projekt produkovaný londýnskou společností Emporium Productions. Po první sérii o projekt projevil zájem Netflix...

Diskutujte

Nejnovější diskutované