Pamatujete na výrazný šatník Květy Vavruškové z Ulice?

Pamatujete na výrazný šatník Květy Vavruškové z Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete na Květu Vavruškovou z Ulice? Její postava v seriálu byla, co se oblečení týče, nejvýraznější, a výrazná byla i její dějová linka. Květa Vavrušková měla při jednání s lidmi sice hezkou vizáž, ale tvrdé lokty, a proto nebyla nejoblíbenější.

Šatník Květy Vavruškové si zaslouží pochvalu

Když dáme stranou chování Květy Vavruškové v Ulici a budeme se na chvíli věnovat jejímu šatníku, nebudeme šetřit chválou. Květa Vavrušková (herečka Naděžda Chroboková) představuje akční podnikatelku, majitelku penzionu a restaurace U Květy a také svéráznou ženu, která se s nikým moc nemaže. Je bezesporu úspěšnou ženou. Dobrý dojem u ostatních vzbudí nejen svým sebevědomým chováním, nýbrž také oblečením.

Květě to sluší za každých okolností. Je důkazem toho, že i žena nad padesát se může krásně oblékat. Ze šatníku Květy vyzařuje ženskost.

Kostýmky, šaty a sukně představují její styl. Květa o sobě ví, že je atraktivní, a tak se nebojí ukázat své krásné nohy. Ačkoliv je celý den na nohou, nosí Květa podpatky. Je velmi výrazná, a to díky svým dlouhým blond vlasům, líčení i barvám, které nosí. Je vidět, že Květa miluje barvy. V jejím šatníku byste smutnou černou nenašli. Květa naopak sází na květovaný vzor, pestrou růžovou či pastelové barvy a může si to dovolit. Její oblečení doplňují vkusné šperky a vždy dokonalá manikúra. Svou osobu i podnik Květa určitě reprezentuje.

Naděžda Chroboková alias Květa, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

S chováním Květy už je to maličko horší

Zatímco šatník Květy nemá žádnou chybičku, na jejím chování by se hodně chyb našlo. Květa rozhodně nebyla kladnou rolí. Do konfliktu se v průběhu svého působení v Ulici dostala snad s každým, kdo jí nečekaně zkřížil cestu. Dobré vztahy neměla s Lumírem Nyklem ani s kadeřnicí Simonou. Asi už víte, že představitelka kadeřnice Simony je ve skutečnosti její mladší sestra, že? Jednu dobu se Květa spolčila s Radkem Mastným, kterého zaměstnala u sebe v penzionu. Hezky se nechovala ani k servírce Šárce, kterou zesměšnila při každé možné příležitosti.

Zdroj článku:
  • autorský text