ZOO: Řekne Viky soudci pravdu, nebo bude pokračovat ve lhaní?

ZOO: Řekne Viky soudci pravdu, nebo bude pokračovat ve lhaní?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak se Viky vypořádá se lží, do které se sama zamotala? Její hra na dvojčata Viky a Alex jí přerostla přes hlavu, a tak Alex poslala do Ameriky. Řekne teď Petrovi pravdu, nebo bude dál o své sestře lhát?

Viktorie Janečková je ženou mnoha tváří. Nejdřív byla pouze sama sebou – bytovou designérkou, švadlenou a hlídačkou dětí. Aby splatila dluhy, stala se z ní Lady X, zpěvačka, která zpívá v baru a je snem mnoha mužů. Jenže když se do Lady X zamiluje zaměstnavatel chůvy Viky Petr Kříž, rozhodnou se Vojta a Marek Roklovi, že pro Viktoriinu bezpečnost vytvoří její sestru – dvojče Alex, která hraje Lady X.

Celá lež je ale komplikovanější, protože o hře na Alex ví kromě bratrů Roklových víc lidí – matka Petra Kříže, hospodyně Ilonka Lišková, ale i Petrův kamarád detektiv Břéťa, který si při pochybnostech Viky a její dvojče proklepl a zjistil, že Viky žádnou sestru nemá. Jenže Viky se do celé situace zapletla tím, že se i ona do Petra zamilovala a jako Alex s ním prožila krátký románek. Petra tajemná a sexy Alex velice přitahuje a postupem času se do ní silně zamiluje.

Viky má ale strach, že Petr miluje pouze Alex a o Viky, kterou vidí jako chůvu jeho dětí, by neměl zájem. Navíc má pocit, že ani s Alex by nemohl Petr být, protože jsou příliš odlišní a nehodí se k sobě. Pochybnosti ji sžírají, ale nakonec se rozhodne říct pravdu. Chce Petrovi odhalit, že je ve skutečnosti Lady X i Alex ona, ale v tu dobu se na scéně objevuje Petrova snoubenka Markéta. Ačkoliv se s ní Petr po románku s Alex okamžitě rozejde, Markéta se odmítá vzdát a o Petra hodlá bojovat. Viky ví, že Petr i Markéta mají občas ve vztahu problémy, ale vždy se usmíří, takže to očekává i teď.

Po rozchodu sehraje Markéta divadlo o tom, že je nemocná a má ve svém bytě porouchané topení, aby mohla u soudce nadále bydlet. Viky celou záležitost bere jako jednorázový románek, který je lepší uzavřít, aby se nemusela trápit s láskou k Petrovi, který Markétu stejně neopustí.

Na to, zda odchod Alex do Ameriky bude trvalý, si budeme muset počkat do podzimní sezóny seriálu ZOO. Seriálová herečka Eva Burešová je těhotná, a tak se spekuluje o tom, zda se objeví na obrazovkách, nebo na nějakou dobu odejde. Zda zmizí Viky společně s Alex nebo za ní třeba odletí do Ameriky, to je zatím záhadou, ale určitě o Viky i Alex ještě uslyšíme.

Zdroj článku:
  • Autorský text