Které postavy z Ulice po prázdninách už možná neuvidíte?

Které postavy z Ulice po prázdninách už možná neuvidíte?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice čeká prázdninová pauza. Po ní se diváci opět budou moci těšit na své oblíbené postavy, tedy na ty, které budou v seriálu pokračovat. Vypadá to, že s některými se po prázdninách budeme muset rozloučit. Které by to mohly být? 

Bedřich Liška si dává pauzu 

Co už je jisté, je fakt, že po prázdninách v seriálu Ulice neuvidíte jeho klíčovou postavu Bedřicha Lišku, který byl se seriálem spojený přes 17 let. Herec Adrian Jastraban médiím prozradil, že si potřebuje dát pauzu. O tu už scenáristy požádal, zároveň je ale poprosil i o to, aby ho tvůrci seriálu nenechali zemřít. Tím si herec nechává zadní vrátka pro případný návrat. 

Evžen nejspíš do Austrálie nejen na otočku 

Po prázdninové pauze v seriáluUlice nejspíš neuvidíte ani herce Martina Fingera, který se před nedávnem rozloučil s Blankou a odjel do Austrálie. Vzhledem k tomu, jak obtížné a časově náročné bylo vyřídit pobytové a pracovní vízum, se v Ulici jen tak neukáže. Jediným pojítkem pro s Evženem Šmídem může být pro diváky Blanka, která s ním momentálně udržuje vztah přes SMSky. 

Blanka zvažuje stěhování  

Ovšem také Blanka může být jednou z těch, kteří se v Ulici po prázdninách už neobjeví. Herečka Linda Rybová už své hlavní dějové linky předvedla a pochybujeme, že by pro ni měli scenáristé další pecku. Navíc se Evženovi svěřila, že se v domě s Vandou a Luďkem necítí a že zvažuje stěhování. Tak uvidíme...

Blanka zvažuje stěhování z Ulice, aby nemusela potkávat Vandu a Luďka, Zdroj: TV Nova

Mastný si bude odpykávat svůj trest

Koho zaručeně v Ulici po prázdninách neuvidíme, je Radek Mastný, kterého ztvárňuje herec Pavel Novotný. Ten si začne konečně odpykávat svůj trest ve vězení. Jedině, že by mu scenáristé sem tam dali nějaký prostor před kamerou, třeba v době, když ho do vězení přijde navštívit Šimon. 

Sára si našla novou práci 

Na novou dějovou linku to nevypadá ani u Sáry Turkové (herečka Ema Businská), protože ta se po fiasku s kradenými telefony rozhodla najít si novou práci, kde začne od nuly. Vzhledem k tomu, že ani Dan už nemá divákům co nabídnout, je možné, že se oba jako pár ze seriálu vytratí stejně náhle, jako se v něm objevili. 

Zdroj článku:
  • Autorský text