3 oblíbenci z Ulice: Nejvíce fandíte Lumírovi, Jirkovi Hermanovi a svéráznému Miloši

3 oblíbenci z Ulice: Nejvíce fandíte Lumírovi, Jirkovi Hermanovi a svéráznému Miloši
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čas od času si pokládáme otázku, která postava z Ulice má právě nejvíc fanoušků mezi diváky. Ti na sociálních sítích vynesli nejnovější verdikty, z nichž vyplývá, že titul nejoblíbenější postavy získává Jirka Herman. Na paty mu šlapou Lumír s Milošem a mnozí další, včetně Magdy, Blanky nebo Vandy.

Jedním z nejoblíbenějších uličníků je Lumír

Spočítat všechny postavy, které kdy prošly Ulicí a zanechaly na nás nesmazatelný otisk, to by nám trvalo hodně dlouho. Zaměřme se tedy pouze na ty současné, jež nadále vídáme na obrazovkách. Která z nich si získala srdce diváků a řadí se mezi nejoblíbenější uličníky? A v čem je pro ně právě taková postava výjimečná? Stačí nahlédnout do diskuze na sociálních sítích, pak tyto otázky budou rázem zodpovězeny.

Lumíra a Kateřinu máme moc rádi, kéž je nic nerozdělí.
Lumíra a Kateřinu máme moc rádi, kéž je nic nerozdělí. | Zdroj: TV Nova

Nabídka seriálových hrdinů je vskutku pestrá, aby ne u projektu, jenž nás provází životem celých osmnáct let. Jen málokdo se zuby nehty drží od samého začátku až dodnes, mezi tyto věrné stálice patří Lumír Nykl (Václav Svoboda). Milovaný syn Vilmy Nyklové (Jaroslava Obermaierová), přezdívaný Lumča, si vydobyl sympatie diváků už dávno, když se změnil ze ziskuchtivého politického lumpa v poctivého a hodného tátu od rodiny. Světlanka (Tereza Bebarová) si s ním užila své, ale právě její láska ho nakonec polepšila. Dnes už bychom si ani neuměli představit Ulici bez našeho Lumíra a vlastně ani bez jeho současné přítelkyně Kateřiny (Martina Randová). Oba jsou příjemní, veselí, milí a je radost se na ně dívat, což uznávají i diváci a divačky. „Mně se líbí všichni, ale přece jen nejvíc Lumča,“ napsala jedna z nich.

Vítězství aktuálně patří Jiřímu Hermanovi – mladšímu

Úplné prvenství a největší popularitu by si ovšem za současného stavu divácké ankety vydobyl Jirka Herman (Jan Holík). Je sice trochu suchar, ale férový chlap, schopný policista, atraktivní muž a věrný přítel, který svou milovanou Gábinu (Aneta Krejčíková) mnohokrát podpořil v těžkých chvílích. „Herman, skvělý charakter,“ zaznívá proto z řad diváků, ale otázkou je, jak se budou tvářit na nové díly. V těch se totiž projeví Jirkova averze vůči otci, Jiřímu Hermanovi staršímu (Marek Vašut), který se mu po dvaceti letech vrátí do života zásluhou Gábiny a Mileny (Alena Štréblová). Jirka svého tátu nemůže vystát, a tak je dost možné, že dá průchod emocím, na jaké u něj nejsme zvyklí.

Do třetice zase muž, vždy vtipný Miloš

Oblibě diváků se těší také ztřeštěný Miloš Knobloch (Jiří Štrébl), vlastně celá jeho rodina. Proč? Nejlépe to vystihl Vítek Klíma (Filip Čapka), který jednou před manželkou Ivou (Hana Baroňová) prohlásil: „Můžeme se bavit o Milošovi a Evě, to je vždycky sranda.“ Proti tomu nelze nic namítnout, Milošův bizarní a neotřelý přístup naprosto ke všemu a Evina vyřídilka už nás mnohokrát pobavily. Teď, když si úspěšná podnikatelka Eva (Vanda Hybnerová) vzala do hlavy, že si udělá řidičák, a Miloš zase hodlá Františkovi (Matyáš Valenta) znovu dohazovat krasavice, můžeme nepochybně očekávat další komické i horké chvilky.

Jakým dalším postavám diváci nekonečného seriálu fandí? Třeba Magdě (Veronika Čermák Macková), Blance a Evženovi (Linda Rybová a Martin Finger) nebo Vandě a Luďkovi (Kristýna Hrušínská a Vasil Fridrich).

Zdroje článku: