Ulice startuje už na Nový rok. Klímovi vyruší Báru a Bruna v ložnici, u Hanina penzionu zasáhne policie

Ulice startuje už na Nový rok. Klímovi vyruší Báru a Bruna v ložnici, u Hanina penzionu zasáhne policie
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro Štědrý večer si tvůrci Ulice připravili tradiční speciální díl, po kterém bude pokračovat pauza ve vysílání, ale už 1. ledna 2024 se můžete těšit na další nové příběhy svých oblíbených hrdinů. Hned zkraje to bude pěkně divoké, plné trapasů, napjatých situací i pořádně horkých momentů.

Martinu letos čekají perné chvilky

Po vánoční pauze se oblíbený seriál Ulice vrátí na televizní obrazovky hned na Nový rok, a tak zřejmě nepřekvapí, že rovnou přinese epizodu plnou rozličných novoročních předsevzetí a úsměvných trapasů.

Mnozí budou pravděpodobně ještě dospávat po divokém silvestrovském večírku. A pokud opravdu platí to známé přísloví „jak na Nový rok, tak po celý rok“, bude letošek zejména pro Martinu Dubovskou (Natálie Holíková) velmi krušným obdobím.

Co čeká Martinu a Jirku v novém roce?
Co čeká Martinu a Jirku v novém roce? | Zdroj: TV Nova

U Nyklových se totiž v prvním povánočním díle bude několik dlouhých hodin netrpělivě očekávat návrat Martiny, Venduly (Anežka Rusevová) a Áji (Barbora Mudrová), které si dopřály vzrušující dámskou jízdu na horách. Stalo se tak právě na popud Martiny, a to i přesto, že její poslední nezřízené nasávání skončilo hlavou ponořenou do záchodové mísy a poměrně slušným trapasem před Jirkou (Ondřej Havel). Jeden by si myslel, že to rozverná kuchařka propříště omezí, ale asi chyba lávky. Nebo snad čeká naše tři veselé dámy nějaká jiná polízanice, kvůli níž se jejich návrat domů zdrží?

Bára a Bruno si musejí nechat zajít chuť

Nechme se překvapit a zatím se přesuňme ke Klímovým, kde se schyluje k poměrně žinantní situaci. Rodina svým předčasným příjezdem vyruší Báru (Eliška Bašusová) a Bruna (Jaroslav Blažek) během postelových hrátek. U Klímových je docela těsno už od doby, co se tahle mladá zamilovaná dvojice dala dohromady. Teď se navíc Bára musí dělit o pokojík s Michalem (Karel Klement), který už si také našel přítelkyni. V bytě se to každou chvíli prostřídává, každý si chce přijít na své, ale najít vhodný a nikým nerušený moment, to je v této rodině zkrátka nemožné. Možná by Bára měla zase začít uvažovat nad hledáním nového bydlení.

Střet s minulostí Evžen neustojí

Nudit se na Nový rok nebudou ani Blanka (Linda Rybová) s Evženem (Martin Finger), ačkoli by to pravděpodobně uvítali. Jejich první leden totiž nebude zrovna veselý. Společně se vypraví na obhlídku Evženova bývalého penzionu, který se mu v poslední době pokouší prodat jeho bývalá manželka Hana (Adéla Gondíková). Už nějaký čas bylo zřejmé, že Evžen se s temnými stíny své minulosti dosud nevyrovnal. Teď se to konečně naplno potvrdí, když jej postihne nepříjemné déjà vu, jež pořádně otřese jím i Blankou. U Hanina penzionu bude muset dokonce zasahovat policie. Proč k tomu dojde a z jakého důvodu se Evžen sesype?

Blance a Evženovi se obrátí život vzhůru nohama.
Blance a Evženovi se obrátí život vzhůru nohama. | Zdroj: TV Nova
Zdroje článku:
  • Presskit Nova,
  • autorský text