Nelly Řehořová: Talentovaná herečka a zpěvačka, která se má už ve dvaceti čím chlubit. Co o ní ještě nevíte?

Nelly Řehořová: Talentovaná herečka a zpěvačka, která se má už ve dvaceti čím chlubit. Co o ní ještě nevíte?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mladou českou herečku a zpěvačku Nelly Řehořovou můžete znát díky jejím písničkám a kapele, ale také rolím v rodinných komediích Špunti na vodě nebo Strašidla. Jak svou kariéru začínala a co o ní ještě nevíte?

Začátky

Nelly pochází z Opočna a letos oslavila dvacáté narozeniny. Ke zpěvu se dostala ve velmi raném věku, kdy se přihlásila do dětské show TV Stars. V roce 2014 vyhrála Cenu internetu v soutěži Česko zpívá. Velký úspěch si získaly i její samostatné písničky od různých autorů. Společně s Bárou Basikovou nebo s Helenou Vondráčkovou dokonce vystupovala v pražské O2 aréně. Se svou kapelou také v letech 2019 a 2020 odjela na turné jako předskokanka Michala Hrůzy a Ewy Farné, později byla hostem kapely Botox.

Před kamerou se také objevila už v dětství, bylo jí totiž teprve 12 let. Více pozornosti si však získala až rolemi ve filmech Strašidla (2016) od Zdeňka Trošky a Špunti na vodě (2017), kde si zahrála po boku Hynka Čermáka, Jiřího Langmajera, Pavla Lišky nebo Anny Polívkové. Hrála také v několika muzikálech v divadle Broadway a nyní ji můžete vidět také v roli Bugyny v představení Rebelové Hudebního divadla Karlín.

Kariéra a škola

Nelly se už na střední škole začala oběma oborům věnovat opravdu naplno, ale to ji ani zdaleka nezastavilo v pilném pokračování studia. I navzdory podpoře rodičů, spolužáků a učitelů toho však měla až nad hlavu. Nyní však studuje vysokou školu, a to překvapivě v oboru kriminalistiky. Uvidíme tedy, kterým směrem se nakonec vydá a jak zvládne všechny své zájmy skloubit. Každopádně je teď Nelly spokojená a uvidíme, kde ji zase příště zahlédneme nebo zaslechneme.

Jak vypadá její život?

Kromě divadla, natáčení a koncertů má Nelly také celou řadu zájmů a koníčky, na které byste ji možná vůbec netipovali. Ráda hraje na klavír, jezdí na kole, ale také hodně sportuje. Mezi její oblíbené sporty patří aerobic, tanec, jízda na kole, golf, plavání, tenis, lyžování, snowboarding, skateboarding nebo bruslení.

A má hned několik životních mott. Raduj se z maličkostí, věř sám sobě nebo den bez smíchu je promarněný den.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.nellyrehorova.cz