Rozchod s první láskou a mateřství: Aneta Krejčíková z Ulice prozradila, co jí zásadně změnilo život

Rozchod s první láskou a mateřství: Aneta Krejčíková z Ulice prozradila, co jí zásadně změnilo život
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábina a Jirka z Ulice se potkali ve slavném příběhu o manželích, jejichž rozvod se mění v boj na život a na smrt. Sami se v nekonečném seriálu těší na blížící se svatbu. Zasnoubená je i představitelka Gábiny, Aneta Krejčíková, ale trvá to už sedm let a snubák pořád nikde.

Gábina a Jirka ve Válce Roseových

Herce Anetu Krejčíkovou a Jana Holíka znáte z Ulice jako partnerskou dvojici, Gábinu Pumrovou a Jirku Hermana. Nekonečný seriál však není jediným místem, kde se tihle dva sympaťáci sešli při herecké spolupráci. Oba působí také na prknech Divadla Na Fidlovačce, konkrétně v černé komedii Válka Roseových, jejíž předlohou je americký román Warrena Adlera. Podle toho byl ostatně natočen známý film s Kathleen Turner a Michaelem Douglasem.

Právě Aneta Krejčíková po náročném zkoušení konečně absolvovala premiéru v hlavní ženské roli Barbary Roseové, a to konkrétně 1. března 2024. Pozici manžela Jonathana však nezastal Jan Holík, jak by možná někteří diváci předpokládali, ale Martin Písařík. Holík pak ztvárnil Goldsteina.

Podivné oděvy v Ulici herečce nesvědčí

Během představení oblíbená herečka vystřídá hned několik kostýmů, včetně kraťasů a bílého tílka. Díky tomuto střídmému kompletu krásně vynikne její štíhlá postava. Aby si ještě trochu více dopomohla k vysněné figuře, nechala si poupravit poprsí, které mimochodem vystavila na odiv už dříve v úspěšné minisérii Volha. Podotkla však, že jí nešlo o změnu velikosti, nýbrž o modelaci.

Tím spíš se znovu nabízí otázka, proč zrovna postava Gábiny patří v Ulici k nejhůře oblékaným. Herečka se může pochlubit atraktivními křivkami, ty ale zcela zanikají v příliš volných, neforemných a vskutku podivných kombinacích džínových bund a sáček. Právě tento bizarní model se od diváků nedávno dočkal obrovské kritiky, není ovšem zdaleka jediný. Je to o to ostudnější a záhadnější, že Gábina by měla být majitelkou módního salonu s dobrým vkusem. Někde se ovšem stala chyba.

Gábina se bude vdávat, Aneta to odkládá

Hraní v divadle i seriálu vyžaduje samozřejmě spoustu času a úsilí a Aneta Krejčíková se jako maminka dvou malých dětí musí obracet o pomoc k milované rodině, aby vše zdárně stíhala. V rozhovoru pro Super.cz zdůraznila, jak moc je za jejich podporu vděčná.

Našlo by se několik důležitých momentů, které jí zásadně změnily život. Jak sama přiznala, jedním takovým byl rozchod s její první láskou. „To bylo hodně velké pro mě. Vím, že jsem v tom byla zacyklená asi rok a absolutně jsem nedokázala pochopit nic kolem. To byl takový hodně velký pád. A určitě mi změnilo život mateřství, dost rapidně. Tam právě jsem přesně začala vnímat ženy úplně jinak, s větší úctou,“ vylíčila v dalším rozhovoru.

Dnes je tedy šťastnou matkou syna Bena a dcerky Antonie, které má s partnerem Ondřejem. Už sedm let jsou spolu zasnoubení, ale svatbu v nejbližší době ještě neplánují.

Zdroje článku: