Blanku trápí neshody s Adamem a Jarkou. A to ještě netuší, že Kristýna sekla se školou

Blanku trápí neshody s Adamem a Jarkou. A to ještě netuší, že Kristýna sekla se školou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnes večer v Ulici to bude mít Blanka zatraceně těžké. Adamovy výčitky ji doženou k pláči. Omluva Jarce to snad napraví, ale dokáže se Blanka držet dál a řešit s ní jen pracovní záležitosti? Kéž by alespoň Kristýna měla svůj život v pořádku. Ukáže se však, že i ona chystá na rodiče pěknou bombu.

Blanka v slzách! Stydí se za své jednání?

Adam nastoupí na Blanku, aby jí vyčetl, jak nemožně se chovala vůči Jarce. Blanku mrzí, že byla vůči ní necitlivá. Nemyslela to zle. Při představě, že se kvůli Adamově vztahu se synem rozhádá, propukne v pláč. Evžen se pokusí zachránit situaci a dohonit Adama na ulici, aby mu trochu domluvil a stočil rozhovor na taneční lekce.

Adam následně zazvoní u Luďka. Přinese nákup, o který žádala Vanda. Luděk pochopí, že to z její strany byla záminka, aby se ti dva setkali a udobřili. Luděk se Adamovi omluví a pozve ho na kávu.

Blanka se zase omluví Jarce za nešetrnou poznámku ohledně dětí. Jarka usoudí, že bude pro obě nejlepší, když se domluví na výpovědi dohodou, ale to Blanka nechce. Navrhne jí proto, že se v ordinaci budou bavit výhradně o práci.

Luděk večer dorazí k Blance a informuje ji, že hodlá Adamovi přispět na bydlení, aby se mohl soustředit na učení. Blance neunikne, že se snaží stmelovat rodinu, zatímco ona ze všeho vychází jako ta nejhorší. Musí do Adamova vztahu přestat vrtat, i když je to pro ni těžké.

Kristýna se zatím přizná Adamovi, že už dva týdny nechodí do školy. Nejdřív vynechávala přednášky, pak přestala chodit i na semináře. Chce se soustředit na sebe a zjistit, co je pro ni nejlepší. Jak ale rodičům řekne, že vysoká škola to není?

Michalovo „doučování“ naruší máma

Michal má dnes doučování se Žofkou a už se na něj těší. Připraví občerstvení a chce si s atraktivním děvčetem pustit zábavné video, když se náhle doma objeví Iva, které odpadl zákazník. Mládež se raději přesune do pokoje, kde Žofka prohlásí, že je jí hloupé brát si peníze jenom za to, že koukají na videa. Michal tedy navrhne, aby přišla zase zítra a že budou věnovat čas i češtině. Na mámu sehraje habaďůru, takže mu nakonec sama v podstatě vnutí častější doučování. Jenže co se stane, až do výuky začne fušovat nedůvěřivá paní Dušková?

Tomášek to zkouší na Radka, toho ale tak snadno nezmanipuluje

Šimona pochopitelně netěší, že ho zřejmě pronásleduje nějaký fotograf, a on kvůli tomu musí jezdit do školy s Jirkou. Navíc po něm podezřele pokukuje Viktor. Romanova sestra dá Šímovi opsat úkol, čímž mu vytrhne trn z paty, a on potom projeví zájem vyrazit s ní a s jejími přáteli na lavičky do parku, přestože mu Gábina kladla na srdce, aby během volné hodiny zůstal ve škole. Venku by si na něj mohl počíhat redaktor.

Tomášek ale zrovna otravuje jinde, a sice v hospodě. Chce mluvit s Mastným a je pěkně neodbytný. Milena se ho pokusí vyhnat, ale marně. Radek totiž vzápětí dorazí a ochotně si s redaktorem promluví, jen aby zjistil, o co mu přesně jde. Když Tomášek zavede řeč na Šimona, Radek ho rázně utne a vyzve, aby jeho rodinu víckrát neobtěžoval. Ještě pořád má kontakty na lidi, kteří by mu mohli pěkně zavařit.

Radek hodlá Šimona před otravným redaktorem ochránit. Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text