Dnes v Ulici: Prokop tlačí na Magdu, aby se rozhodla, zda chce být ředitelkou

Dnes v Ulici: Prokop tlačí na Magdu, aby se rozhodla, zda chce být ředitelkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prokop je celý den jako na trní. Přemýšlí, jak by z Magdy konečně vymámil rozhodnutí ohledně ředitelské funkce tak, aniž by ji zároveň naštval. Otík a Kalina začnou řešit nevyvážený prospěch Marka Dvořáka. Šimon cítí, že nemá na to, aby byl dobrý ve free runningu. Fyzičku by si mohl zlepšit s Jirkou.

Prokop je z Magdy nervózní. Nejistota ho ničí

Prokop by si přál, aby se Magda rozhoupala a buď přijala, nebo odmítla funkci ředitelky. Zatím toho nebyla schopná, a tak mezi nimi panuje dusno. Pro něho je nejistota nejhorší – spolu se skutečností, že Irena věří Magdě více než jemu. Její důvody se mu zdají nepochopitelné. Je skvělý zástupce, ale byl by špatný ředitel? Jenom proto, že za půl roku stihl udělat víc práce, než Landová dokázala za celý rok? To přece nedává smysl.

Už i Otík začne Magdu přemlouvat, aby místo ředitelky přijala, když se dozví, že Irena by funkci stejně už nesvěřila Prokopovi. Pokud se Magda nestane ředitelkou, Prokop možná ani nebude moci zůstat zástupcem. V takovém případě by nejspíš odešel ze školy, což Otík nechce. Také by byl nerad, kdyby Irena nabídla pozici jeho mámě, která by se potom akorát zase přepracovala a vyčerpala. Magda už je nalomená, ale pořád není definitivně rozhodnutá.

Mezitím začnou Ota s Mojmírem na Magdin popud zkoumat záhadné známky Marka Dvořáka, jednoho z nových studentů. Před tabulí v matematice bývá suverénní, ale prakticky ve všech ostatních předmětech mu známky podivně lítají nahoru a dolů, tedy mezi jedničkami a pětkami. Dělo se tak i na jeho předchozích školách. Čím to může být?

Šimon a Jirka si k sobě najdou cestu přes cvičení

Šimon je Jirkovi vděčný, že ho nenapráskal rodičům kvůli podvodu s výměnou telefonů. Jirka chápe, že mu sledování polohy nevoní, ale zároveň neschvaluje podvádění – příště už nehodlá Šimona krýt. I když mu daný trest nepřipadá adekvátní, připomene mladíkovi, že si za něj může sám.

Pokud jde o free running, Šíma se rozhodne vzdát svůj boj předčasně. Nemá výdrž ani sílu a vedle Valeriina nového idolu si připadá jako úplný chudáček. Jirka kvůli práci také začal běhat a cvičit, ale vůbec ho to nebaví. Co kdyby tedy tihle dva spojili síly, běhali společně, navzájem se hecovali a podporovali? Jistě, Šimon by mohl poprosit tátu, aby mu pomohl dostat se do lepší kondice. Hynek je koneckonců zkušený trenér z fitka. Ale bere to příliš vážně, je přísný a dal by Šimonovi pořádně do těla. Jeho nabídku pomoci tak mladík odmítne s tím, že už je domluvený s Jirkou. To Hynka očividně příliš netěší, na druhou stranu je to ale dobrá příležitost, jak by se konečně mohl zlepšit Šimonův vztah k Jirkovi.

Zlepší se Šímův vztah s Jirkou?
Zlepší se Šímův vztah s Jirkou? | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text