Zajímavosti o oblíbených filmech, které jste určitě nevěděli

Zajímavosti o oblíbených filmech, které jste určitě nevěděli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Všichni je milujeme a všichni si je rádi pouštíme pořád dokola – ano, řeč je o oblíbených filmech. Ale co když se o nich dozvíte ještě nějaké zajímavosti? My jsme jich pro vás pár připravili. Pokochejte se!

Strážci Galaxie

V tomto filmu doslova exceloval oblíbený herec Chris Pratt. Věděli jste ale, že má nejenom nesporný herecký talent, ale také obrovské srdce? Bez dovolení si totiž půjčil svůj kostým Star-Lorda, aby v něm mohl jít potěšit děti do nemocnice, které se s tímto vesmírným hrdinou chtěli moc setkat. Tleskáme, Chrisi!

Teorie všeho

Tento velice emotivní film jistě ovlivnil mnoho z nás svou neskutečnou atmosférou. Věděli jste ale, že ovlivnil i samotného Stevena Hawkinga? Po jeho zhlédnutí napsal děkovný email a uvedl, že měl při mnoha scénách pocit, že se opravdu dívá sám na sebe. Velice chválil výkon Eddieho Redmayna, což opravdu chápeme. Navíc jste určitě nevěděli, že kromě svého originální hlasu, propůjčil filmu také svou medaili Companion of Honor a podepsanou diplomovou práci jako použité rekvizity.

Armageddon

Tento snímek měl u „obyčejného diváka“ velký úspěch, což je samozřejmě pochopitelné. Ale ve chvíli, kdy společnost NASA pustila snímek jeho výcvikového týmu, v něm bylo odhaleno neskutečné množství chyb. A to dokonce přes 170! To by Bruce asi nečekal. Nicméně i tak nás film pořád baví a rádi si u něj pobrečíme.

Kmotr

Pamatujete si na mafiánského bosse Marlona Branda s jeho oblíbenou kočkou? A věděli jste, že právě tato kočka původně vůbec nebyla ve scénáři? Je to jednoduše toulavá kočka, kterou Marlon našel v ateliérech Paramount a prostě se mu líbila. A tak se stala další hvězdou tohoto trháku. Co myslíte, že bychom se šli také projít? Za zkoušku by to stálo.

Věděli jste to?