Tento týden v Ulici: Rodina se bojí o apatickou Vilmu a Šimon se z oslavy vrátí v doprovodu policistů

Tento týden v Ulici: Rodina se bojí o apatickou Vilmu a Šimon se z oslavy vrátí v doprovodu policistů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Miloš obstará manželce krabici plnou doplňků stravy. Eva má najednou zásob na rozdávání, a tak toho využije, a začne je prodávat. Po letech se vrátí Monika, což Máru velmi potěší. Zato Nyklovi potěšení nebudou, stav jejich babičky se zhorší. Šimon už dlouho neměl žádný průšvih, ale brzy to napraví.

Eva dostane doplňky stravy a hned je zpeněží

Eva věří, že když jí Miloš zbaštil značnou část preparátů pro ženy v přechodu, měl by jí přispět na nákup nových. On ale nechce o koupi těch podezřelých pilulek ani slyšet, a tak na to jeho vychytralá manželka musí jinudy. Uchýlí se k vaření z čerstvé zeleniny a vyloučí z rodinného jídelníčku maso, čímž Miloše přiměje přehodnotit názor. Aby ženu rozptýlil, objedná pro ni rovnou celý balíček rozličných doplňků na podporu růstu vlasů, pro zdravé klouby atd. Eva rychle přijde na to, že by ji nečekaný dárek mohl obohatit i finančně. Začne léky prodávat dál a její první obětí se stane Milena Pumrová.

V baru se zjeví Monika a okouzlí Kryštofa

Když se v Coolně znenadání zjeví Monika Farská, Kryštofovi málem vypadnou oči z důlků. Do baru se totiž vnese krásná, sebevědomá a rozzářená žena, kterou by skoro ani nepoznal. Vždyť se také naposledy viděli před několika lety, než odjela pomáhat do Afriky. Když je teď zpátky, bude to snad příležitost znovu zažehnout plamínek staré lásky? Je evidentní, že u jediného setkání nezůstane. Kryštof se koneckonců může pokládat za svobodného muže. Svěří se Monice, že má sice dvě děti, ale rodina se mu v poslední době poněkud rozpadá. Co dalšího jí o sobě prozradí? A jaké bude Věrčino první setkání s Monikou?

Psychický stav Nyklové se každým dnem zhoršuje

Vilma Nyklová byla vždycky zvyklá spoléhat sama na sebe, hýbat se a pečovat o rodinu. Skutečnost, že musí téměř nehnutě ležet v nemocnici a nedokáže si kvůli zlomené noze ani dojít na záchod, se teď podepisuje na jejím psychickém zdraví. Den ode dne je to s ní horší a horší, nechce jíst ani pít a vede pohřební řeči, jako by už neměla naději na uzdravení. Dokonce ani milovaného vnoučka Lexíka nebude chtít vidět, aby na ni neměl nepříjemnou poslední vzpomínku. Chlapci se po babičce stýská a začíná se bát, aby neumřela a nezmizela mu jako maminka, a Vendula už také propadá panice. Kateřina se snaží zachovat klid a všechny kolem utěšovat, alespoň do Lumírova návratu z Německa. Co ale bude s nešťastnou Vilmou dál? Přispěje právě Lumír ke zlepšení její nálady?

Šimon si pořádně zavaří. Domů ho přiveze policie

Stačí být ve špatnou chvíli na špatném místě a člověk se dostane do maléru, aniž by vlastně tušil jak. To se teď přihodí také Šimonovi, který už nějakou dobu chodí s Valerií. Oba společně zamíří do parku na oslavu spolužákových patnáctých narozenin, kde ovšem navzdory nezletilosti účastníků poteče alkohol proudem. Souhrou hloupých náhod na to doplatí právě Šimon, jehož přivede domů policie. Jak tahle nejnovější katastrofa zavaří Gábině a co k situaci řekne nekompromisní Hynek?

Klidné dny u Gábiny končí. Šíma je zase v maléru.
Klidné dny u Gábiny končí. Šíma je zase v maléru. | Zdroj: TV Nova
Zdroje článku:
  • Presskit Nova,
  • autorský text