Přestože nejsou věkově stejně staří, ztvárnili Stanislava Jachnická z Ulice a Michal Holán z Ordinace maminku a tatínka

Přestože nejsou věkově stejně staří, ztvárnili Stanislava Jachnická z Ulice a Michal Holán z Ordinace maminku a tatínka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Phoebe z fenomenálního amerického seriálu jistě všichni věrně znají a stejně tak věrně znají i její český hlas. Jen si ho možná každý nedokáže spojit s tváří herečky, která tuto postavu dabuje. A přitom ji mohli opět a jedině televizní diváci vídat dlouhá léta v dalším, tentokrát nekonečném seriálu Ulice v roli sekretářky Denisy Mastné.
 

Stanislava Jachnická, to je ona šarmantní herečka s podmanivým hlasem, která mluví za Phoebe. Dabingem Lisy Kudrow její tvorba zdaleka nekončí. Namlouvání herců, aby si diváci mohli vychutnat české znění, se věnuje dlouhou řadu let. A aby podala ty nejlepší výkony, je na sebe hodně přísná. Před plánovaným dabingem podstupuje i kúru o mínus sto dvaceti stupních. Navštěvuje totiž kryoterapii. Jak jinak ještě pečuje o svůj nezaměnitelný a pevný hlas? Prozradila to na stránkách Novinky.cz: „Snažím se být zodpovědná. Pokud mám před sebou náročnější práci, chystá se třeba premiéra v divadle, denně jsou zkoušky a ještě do toho dabuju, šetřím se pak aspoň doma a zbytečně nemluvím. Dodržuju rozumnou životosprávu, nekouřím, snažím se nenachladit. Někdy cucám panthenol nebo si vypiju vincentku.”

Svůj hlas i přítomnost spojila s další hvězdou televizních seriálů, Michalem Holánem. Tohoto urostlého herce s výjimečně krásným pronikavým pohledem a nakažlivým smíchem diváci mohli a mohou vídat v Policii Modrava, Ordinace v růžové zahradě nebo Cesty domů. 

Sešli se kvůli nahrávce audioknihy Verunka a kokosový dědek a velmi si vzájemnou spolupráci ve studiu užili. Přestože nejsou věkově stejně staří, ztvárnili Stanislava Jachnická a Michal Holán maminku a tatínka. Knihu doporučují a hodnotí ji jako vtipnou a zábavnou. Podívejte se, jakou pozitivní energií všichni sršeli po jejich výkonu. Herci se už před časem potkávali na šumavském place při natáčení Policie Modrava. 

 

zdroj: