Série Rychle a zběsile se chýlí ke svému konci

Série Rychle a zběsile se chýlí ke svému konci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Již příští rok nás čeká devátý díl slavné série Rychle a zběsile. Jak je na tom v současné době celý tento koncept? Bude devátý díl poslední? Víte, co se chystá? Prozradíme vám to.

Pomalu se uzavírá celé téma. Nebo ne?

Milovníci rychlých auťáků a akční zábavy se budou mít příští rok opět na co těšit. Devátý díl režíroval Justin Lin a provede nás příběhem Dominica Torretta, který má opět potíže s rodinou. Navíc se kybernetická teroristka Cipher dokázala vymanit z direktu, který na ni naše známá parta uvalila. Bude se snažit jim jejich činy vrátit a oplatit plnou silou. V současné době je film natočený, probíhá pouze postprodukce. Premiéra je prozatím v českých a slovenských filmech naplánována na konec května příštího roku.

Studio Universal Pictures se zatím rozhodlo, že celá série bude mít jedenáct dílů. Příběh se tedy pomalu, ale jistě blíží ke svému konci. Chris Morgan již pracuje na přípravě scénářů k posledním dvěma dílům ze slavné série.

Co bude dál?

Pokud si myslíte, že jedenáctým dílem přijdete o své oblíbené postavy a o hlavní linii příběhu, nemusíte se bát. Pro Uiversal Pictures je celý projekt nejvýdělečnější podívanou, jakou kdy natočili, a proto se rozhodně nebudou chystat celý projekt uzavřít. Už nyní je jisté, že se bude tvořit několik spin-offů a seriálů vycházejících ze základní linky příběhu.

Tenhle balík si prostě nemohou nechat ujít

Proč se lidé od Universalu nebudou chtít slavné série jen tak zbavit? Když si vezmeme, že jen dosavadní filmy vynesly necelých 6 miliard dolarů, není se čemu divit. Devátý díl navíc predikuje, že se bude opět jednat o velký hit, co přitáhne do kin tisíce diváků. Očekává se další tučná suma v podobě necelé miliardy.

Ještě uvidíme, kdo si v následujících dvou filmech zahraje.