Příští týden spolu Knoblochovi z Ulice upečou sladkou pomstu, která Mileně pořádně zaskočí

Příští týden spolu Knoblochovi z Ulice upečou sladkou pomstu, která Mileně pořádně zaskočí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nepřející Milena rozčílí Miloše tak, že se jí s Eviným přispěním rozhodne pomstít. Příští týden také proběhne dámská jízda, která by mohla Jirku a Martinu popostrčit k sobě. Kryštof tápe ve vztahu s Karlou a řekne si o pomoc terapeutovi. Mastný se předvede jako báječný děda, ale Hynka neohromí.

Knoblochovi si Milenu namažou na chleba

Eva se už dlouho snaží rozjet svůj byznys se zdravými doplňky stravy. Aby vydělala peníze na vysněnou dovolenou v Karibiku, nabízí produkty všude, kde se dá, dokonce i štamgastům v hospodě. Nemalá snaha jí konečně přinese ovoce, když se v práci stane zaměstnankyní měsíce. Miloš je na ni upřímně hrdý, radost mu ale zakalí rýpavé poznámky závistivé madam Pumrové, podle níž Eva v hospodě jen obtěžuje hosty.

Panu Knoblochovi hne žlučí natolik, že se jí rozhodne udělit lekci. Společně s Evou vymyslí vtipnou pomstu, která ovšem předčí veškerá jejich očekávání.

Milena si od Evy nakoupila, teď ji pomlouvá.
Milena si od Evy nakoupila, teď ji pomlouvá. | Zdroj: TV Nova

Dámská jízda pomůže sblížit Martinu a Jirku

Jirka Hložánek a Martina Dubovská se v posledních týdnech doslova plácají ve vlastních pocitech. Chovají k sobě vzájemné sympatie, ale nejsou schopni si to otevřeně přiznat a říct tomu druhému, co cítí. Zejména Martina má problém se po předchozím zklamání znovu otevřít lásce, Jirka se jí přitom upřímně líbí a chtěla by s ním chodit. Vendula s Ájou to dobře vědí a rozhodnou se zasáhnout. Nakonec postačí jedna pořádná dámská jízda, při které padnou zábrany a jejíž následky se s našimi hrdiny potáhnou několik dalších dní.

Jirka a Martina prožijí příběh jako z romantické komedie, ale nebudou jediní. Dočkají se svého šťastně až navěky?

Terapeut nasadí Márovi brouka do hlavy

Porouchaná převodovka a soukromí v nočním lese připomene Márovi a Karle jedno staré rande. Vzpomínání na lepší časy v nich znovu probudí touhu, kterou už možná považovali za ztracenou. Padnou si do náručí ve vášnivém polibku a od té doby má Kryštof své manželky plnou hlavu. Ačkoli se však indicie zdály jasné, příští týden už zase nebude vědět, na čem vlastně je. Po dlouhé době tak znovu zkusí štěstí na sezení s terapeutem, jenž mu zadá zdánlivě prostý úkol. Jeho splnění ale nebude pro Máru vůbec jednoduché.

Jako dědeček je Radek Mastný k nezaplacení

Jako táta nebyl Radek nikdy úplně ideální, ale v posledních letech se docela snaží a má s Gábinou lepší vztah než dřív. Ještě lépe je na tom v roli dědečka. Šimon si ho nemůže vynachválit a teď si ho oblíbí dokonce i Hynkův mladší syn Tomáš. Mastný se díky vnukovi a jeho nevlastnímu bratříčkovi vrátí do vlastních chlapeckých let, a tak dokáže snadno vymyslet ideální zábavu pro společně strávené odpoledne. Zatímco Tom bude zářit nadšením, Hynek už to tak radostně nevezme. Proč? Je to snad mezi ním a bývalým tchánem Mastným pořád napjaté?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova