Co přinesou lednové díly seriálu Ulice?

Co přinesou lednové díly seriálu Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Patříte mezi věrné fanoušky Ulice, kteří nevynechají ani jeden díl, a zajímá vás, jaké novinky přinese leden 2022? Těšte se na návrat oblíbené postavy, svérázný hospodský striptýz nebo Danovo rozpačité rande a mnoho dalšího!

Návrat krásné blondýny

V pondělí 3. ledna 2022 se po vánoční přestávce vrátí na obrazovky TV Nova nejen samotná Ulice, ale i jedna z populárních hrdinek. Z Berlína přijede Gabriela Pumrová se synem Šimonem, aby rozvířila stojaté vody jak u rodičů, tak především ve svém módním salonu. Už dlouho jsme Gábinu vídali v aktuální úvodní znělce seriálu, a tak bylo jen otázkou času, než se konečně objeví a zamává dějem. Drahým kolegyním přivezla zásadní novinku. Zároveň se nebude stačit divit, k jakým událostem mezitím došlo v ulici.

Vtipálci z radnice versus hospodská

První lednový týden se bude seriál soustředit i na Liškovy, Nyklovy, Magdu a Vandu. Přinese jak vtipné, tak emocemi nabité momenty.

O tom, že kanadské žertíky se ne vždy vyplácejí, povypráví úterní epizoda (4. ledna), v níž se Lumír Nykl a Tonda Hložánek rozhodnou přivítat nový rok s pořádnou dávkou škodolibé legrace. Začnou si dělat šprťouchlata z lidí v okolí a budou tropit neplechu na každém kroku. Dokonce se pokusí napálit Kateřinu Dubovskou. Ta jim ale jejich vtípky pořádně osolí. Jestliže pánové dostali chuť na hospodský striptýz, ať si ho užijí se vším všudy! Mohou však počítat s tím, že v Kateřině režii a za přítomnosti Ingrid a Mileny Pumrové to rozhodně nebude podle jejich představ.

Zhroucená matka

Středeční díl (5. ledna) bude o poznání méně veselý, alespoň pro Jolanu. Tu totiž čeká pořádné rozčarování. Přestože ji Marie mnohokrát varovala před Vandiným podezřelým chováním a tajnůstkářstvím, Jolana si odmítala připustit možnost, že by jí dcera skutečně v něčem lhala. Nadšená opětovným shledáním po tolika letech a zaslepená mateřskou láskou přehlížela veškeré signály. Když potom okolnosti konečně přitlačí Vandu ke zdi a přimějí ji vysypat šokující pravdu, Jolana to zkrátka neustojí. Co všechno ztracená dcera tajila a jak se s tím vyrovnají ostatní členové rodiny?

Miluše Šplechtová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Pravidlo druhého rande

Danu Turkovi naproti tomu začíná nový rok nadějně a snad by se mohl nést na vlnách romantiky. O tom svědčí jeho starosti s tím, jak by se měl chovat na prvním nebo dokonce druhém rande. To je meta, na niž nikdy dřív nedosáhl. Nebýt Sáry a jejího šikovného popostrčení, nesmělý chlapec by se nejspíš ještě dlouho nerozhoupal ani k první schůzce. Vždyť chudák vůbec netuší, co je pravidlo druhého rande! Naštěstí má po boku hned dva zkušené milovníky. Jakými radami ho Miloš a Bedřich vybaví?

Lyžování s puberťáky

V pátek 7. ledna vyrazíme na školní lyžařský kurz, kde Magda s Prokopem vymýšlejí pro studenty zábavný program. Ostříží zrak upřou na Svatku a Štefana, kteří mají o pobytu na horské chatě vlastní představy. Zatímco zamilovaný páreček zůstává pod hledáčkem neodbytných pedagogů, Anežka s Čendou využijí příležitosti se vypařit. Jakmile si to Magda uvědomí, vyplavou na povrch věci, jaké je lepší nevědět, ať už jste učitel nebo žák.

 

Zdroje: