Poslední díl Kukaček diváky ještě překvapí

Poslední díl Kukaček diváky ještě překvapí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V pátek se uzavře posledním dílem druhá řada seriálu Kukačky. Dá se očekávat, že bude mít opravdu náboj a spád. Soud vynese svůj rozsudek nad dalším osudem vyměněných dětí a dočkáme se také konečného rozřešení dalších záhad.

David už má termín nástupu trestu

Pokud nedojde k závratnému zlomu, David opravdu nastoupí do věznice svůj tříletý trest, který mu byl udělen za výměnu dětí. Chová se opravdu nerudně a postupně vychází najevo, že je trnem v oku snad všem, tedy kromě Jakuba, který tvrdí, že díky výměně získal svoji maminku.

Marcela těžce bojuje s laktační psychózou

Marcela, ačkoliv se celý seriál zdála jako tvrdá holka do nepohody, podlehla poporodní depresi. Váhá, jestli její dítě není vyměněné, a nejraději by všechno hodila za hlavu. Malého Káju strčila s flaškou mléka jeho otci, zabalila si tašku a v odchodu jí zabránila až její máma Olga. Jak to s ní asi dopadne?

V posledním díle se dočkáme vyjasnění záhady kolem Aleny
V posledním díle se dočkáme vyjasnění záhady kolem Aleny. | Zdroj: Miroslav Kučera / © Česká televize

Definitivně se rozsekne záhada kolem Aleny

Na scénu vstupuje matka Terezy, která zřejmě objasní důvod útěku od rodiny. Zaujme diváky po tak dlouhé době napínání závěr této vedlejší linie?

Martin jako největší padouch

Ze čtveřice rodičů se zdá jako největší padouch Martin. Jeho rodiče Jakuba jako vnuka nikdy nepřijali a Martin není daleko od toho, aby Jakuba hodil přes palubu a s klidným srdcem ho vyměnil za Tomáše. Pokud by tedy nezískal kluky oba dva. Jakubovi se také Martin jako otec vzdaluje a jeho srdci se přibližuje Karel, ale na druhou stranu Jakub také začíná vzpomínat na Prahu, kde měl jeho život zažitý řád. Celá rodina váhá nad návratem do hlavního města.

Karel se přiznal, že chce kluky oba

Karlovi Jakub přirostl k srdci. Bojí se o něj, chce mu být nablízku a je odhodlaný se za Jakubem také přesunout do Prahy.

Poslední díl plný překvapení bude konečnou tečkou za oběma řadami Kukaček. Životy obou rodin se možná rozdělí a kluky čeká velké loučení. Zklidní se konečně emoce a vrátí se život do původních kolejí? Nebo naopak nastane prudký zvrat, který zamíchá všemi osudy?

Nezbývá než se těšit na páteční večer a nechat chladit šampaňské na slavnostní chvíle uzavření osudů hlavních postav seriálu.

Zdroj článku:
  • Autorský text