Love Island: Proč má Jakub knírka? Schovává pod ním něco?

Love Island: Proč má Jakub knírka? Schovává pod ním něco?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V druhé sezóně reality show Love Island mohou diváci TV Nova a portálu Voyo.cz sledovat mimo jiné také mužného Jakuba. Co na sebe stihl kníratý sympaťák za dobu svého pobytu ve vile prozradit?

Letošní podzim s sebou mimo jiné přinesl také pokračování úspěšné a diváky oblíbené reality show o hledání lásky – Love Island. Skupina chlapců i dívek se v ní snaží potkat osudového partnera či partnerku, přičemž v rámci pobytu v luxusní vile na Kanárských ostrovech plní řadu úkolů, výzev či jiných aktivit. Jedním z mnoha překvapení pro stávající soutěžící ve vile je pak příchod nových bombshells, kteří mají stejný cíl jako ostatní – najít si svou ideální polovičku. Mnohdy přitom musí rozbít nově vznikající vztahy mezi svými přáteli. Jedním z bombshells je pak také Jakub. Co o něm zatím víme?

Již od okamžiku oznámení nástupu Jakuba do reality show na sociálních sítích se mezi fanoušky Love Islandu strhla pořádná mela. Testosteronem překypující brunet se po stránce vzhledu nemá vůbec za co stydět. Vypracované tělo a pevné rysy ve tváři pak Jakubovi ozdobuje výrazný, ale přitom elegantní knírek. Právě Kubův knír se pak v dalších fázích soutěže stal předmětem debat dívek ve vile. Bombshell Sabina, která se do boje o lásku zapojila až po příchodu Jakuba, se nestyděla přiznat, že by se jí mužný Slovák líbil. Právě knírek je však překážkou, kterou by překusovala jen stěží.

Jakub pochází z Bratislavy a netají se tím, že je velkým nadšencem do všech možných druhů sportu a aktivního pohybu obecně. Na profesionálnější úrovni se pak věnuje triatlonu, jemuž tak pravděpodobně vděčí za svou vyrýsovanou postavu. Pro některé fanynky (i fanoušky) může být překvapující zjištění, že Jakub pracuje jako „ajťák“, a to již poměrně dlouho. Po zhruba deseti letech v tomto oboru však cítí, že je čas na změnu. A právě k tomu by mu měl dopomoci Love Island.

Jakub do vily dorazil společně s Liou. Jakožto bombshell měl tedy tu výhodu, že si mohl stávající účastníky reality show předem prohlédnout, jelikož úvodní epizody byly odvysílány ještě před jeho nástupem do soutěže. V úvodním rozhovoru pak Kuba uvedl, že má dva tipy na favoritky jeho sympatií – brunetku Hanku a exotickou Tinu. Vyloženě vyhraněný typ děvčat však kníratý Slovák nemá. O tom, že Jakub je citlivý a vnímavý člověk, jsme se mohli přesvědčit prakticky okamžitě po nástupu do vily, kdy z bazénu zachránil topící se ještěrku. Za maskou chladného macha se tak v duchu skrývá poměrně křehký mladík.

Dosavadní chování Jakuba ve vile je poněkud zdráhavější. Do ničeho se zbytečně nepouští, raději pečlivě mapuje situaci a snaží se hrát na jistotu. Možná je však tato vlastnost nevyčnívat z davu vlastně ideální strategií v Love Islandu.

Navzdory svému tichému projevu se však Kuba považuje za velmi soutěživého – od profi triatlonisty se snad ale ani nic jiného neočekává. Podaří se mu tedy zvítězit i na úplně jiném typu hřiště ve formě televizní reality show, a odnese si tak domů sladkou odměnu v podobě vztahu na celý život?

Zdroje článku: