Jak moc znáte kultovní seriál Pobřežní hlídka? Vyzkoušejte si své znalosti v tomto kvízu

Jak moc znáte kultovní seriál Pobřežní hlídka? Vyzkoušejte si své znalosti v tomto kvízu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pobřežní hlídka je kultovním seriálem, který na televizních obrazovkách běžel dlouhých 12 let. V šesti sériích se odehrála spousta příběhů. Vzpomenete si v našem kvízu i na ty nejmenší detaily?

Nejsledovanější seriál všech dob

Na první pohled seriál zaujal usměvavými plavčíky i plavčicemi s vypracovanými těly. To, že se ale jedná o seriál lákající nejednoho diváka, dokazuje i fakt, že se podle Guneissovy knihy rekordů jedná o vůbec nejsledovanější seriál všech dob. A to nejenom u nás, ale také ve světě. Seriál prokazatelně viděla již více než miliarda diváků.

Psi byli speciálně vycvičeni

Mezi herce s hlavními rolemi patří nezapomenutelná Pamela Anderson, David Hasselhoff či Jeremy Jackson. V seriálu se ale objevují také psi. Ti kvůli natáčení museli projít speciálním výcvikem. Konkrétně se ve vůbec první psí herecké škole v Los Angeles podrobili speciálnímu filmařskému výcviku.

O účinkování v seriálu měly zájem i hollywoodské hvězdy

O roli se kromě již zmíněných herců ucházely také další herecké hvězdy. Mezi ně patří dokonce taková jména jako Sandra Bullock, Neve Campbell či Leonardo DiCaprio. Ti roli sice nezískali, i tak se ale v seriálu objevila spousta hvězd a velkých jmen. Mezi ně bezpochyby patří i Miss Universe roku 1980, Shawn Weatherly. Ta si hned v první sérii zahrála záchranářku Jill Riley.

Pobřežní hlídka je seriálem s dlouholetou historií. Za tu dobu se diváci sblížili se všemi hlavními postavami, které prožívají radosti i starosti všedních dnů, a to nejen na pláži. Co všechno jste si z tohoto kultovního seriálu dokázali zapamatovat?

 

Zdroje článku: