Spousta dětí z hereckých rodů je frustrována kvůli rodičům, Vojtěch Vodochodský by otce mohl zapřít

Spousta dětí z hereckých rodů je frustrována kvůli rodičům, Vojtěch Vodochodský by otce mohl zapřít
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je až neuvěřitelné, jak si příroda zažertovala, když na svět přišel Vojtěch Vodochodský. Pokud jde podobu s otcem, společného nemají vůbec nic. Jeho otec Ivan, vtipálek, bavič, moderátor, kuchař a občasný herec, nepředal svému synovi vůbec žádné rysy, kterými by se alespoň vzdáleně mohli podobat.

Není tedy divu, že žertem synovi hrozí, že nechá udělat testy DNA, ale zatím to neudělal. Vojtěch tvrdí, že má hodně podobnou povahu, ale v tom nemůže být úplně objektivní. Nezdědil ani lásku k vaření, kterou jeho otec má.

Ivana Vodochodského si určitě pamatujete třeba z jednoho kutilského pořadu, kde vyvařoval a byl velice vtipný a šikovný. Dnes ho bohužel televizní diváci spíše nesnáší, protože hraje v primáckém seriálu ZOO starostu Dvora Králové. A hraje ho opravdu dobře, jen koncentrace špatných vlastností jeho postavy nedovolí nikomu, aby mu starosta Bavor byl alespoň v něčem sympatický – je to možná ta vůbec nejvíce negativní postava celého seriálu.

To Vodochodský junior má našlápnuto na role s jiným charakterem, ale ani on není prototypem rytířů na bílém koni.

V současné době hraje třeba v seriálu Zlatá labuť prodavače, který by rád udělal kariéru a netrápí ho morální zásady. Sympatické na něm je, že si chce užít života a slečen. Snad dostane více prostoru a rozvíří vody v trochu konzervativním prostředí obchodního domu. Vojtěch pro novinky cz uvedl, že jeho role bude mít milostnou zápletku a zatím jsou v plánu dvě série seriálu. Sympatie k němu asi nemá majitel Zlaté labutě, protože se trochu nevhodně choval k jeho snoubence Markétě. Když si ale mladá žena pozve prodavače na zkoušení šatů do ložnice, tak lze asi těžko očekávat, že by jí řekl ne.

Mladý herec přiznává, že je trochu fintil, a tak se mu elegantní móda v dobovém seriálu líbí. Sám i v soukromí vyhledává pro výběr oblečení profesionály, protože se účastní celé řady společenských akcí a chce vypadat dobře. Dodává, že má rád spíše ležérní styl a rozhodně nechce, aby ho lidé považovali za metrosexuála.

Vodochodskému ke zviditelnění pomohla hlavně role Petra Sepešiho v minisérii Iveta, kde jeho postava v první sérii umírá. Dokonce spolu s Annou Fialovou nazpívali většinu písní. Právě po tomto projektu se mu začaly nabídky jen hrnout. Hodně výraznou roli měl i v další dobové minisérii o legendárním Králi Šumavy, kde si zahrál jednoho z pohraničníků. Jako Josefa Hasila ho čekalo natáčení poměrně náročných scén, a to včetně ledové koupele v bažině, kterou natočil bez dubléra.

Vypadá to, že zatímco řada herců o dobových projektech marně sní, Vojtěch má vizáž, která se režisérům právě pro tyto projekty líbí.

Mladý herec se začíná pomalu prosazovat i ve filmech. Loni šly do kina hned tři filmy (Arvéd, Banger, Párty Hárder), ve kterých hrál.

Zdroje článku: