Nová várka filmové a seriálové podívané z filmové kuchyně Netflixu, kterou si můžete vychutnat v první polovině července

Nová várka filmové a seriálové podívané z filmové kuchyně Netflixu, kterou si můžete vychutnat v první polovině července
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V prázdniny je sice mnoho možností, jak trávit volný čas, ale ne vždy je počasí podle našich představ a v deštivé dny se rádi vracíme do pohodlného křesla k oblíbeným filmovým dobrodružstvím. A na jaké novinky se můžeme třeba na Netflixu těšit?

1. července

Mladá modrá krev (Švédsko 2021)

Nový švédský seriál vás vrátí do školního prostředí, ale nečekejte obyčejné darebáctví v běžné škole. Když jde o vzdělání prince Wilhelma v nejprestižnější škole v zemi, neděje se nic obvyklého. Navíc, do života mladého aristokrata zasáhne nečekaná událost a jeho pracně vybudované plány na samostatnost a skvělou budoucnost, vezmou za své.

Zatím pouze první série nabízí 6 epizod.

Těšit se můžete na neokoukané tváře herců: Nikita Uggla, Frida Argento, Pernilla August nebo Malte Gardinger. Režie se ujal Rojda Sekersöz.

2. července

Ulice strachu – 1. část: 1994 (USA 2021, horor)

(Jde o součást série Fear Street.)

Jinak nudné město Shadyside v Ohiu rozvíří znepokojující událost, která je prezentovaná jako řádění masového vraha. Parta mladých lidí se vrhá do vlastního pátrání, aby řádění, které terorizuje město, zastavila. Na povrch však vyplouvají znepokojivé události, které nemusí být z tohoto světa. Celá věc je ještě komplikovanější, když zjistí, že město má tajemnou historii a nadpřirozené síly zde o sobě dávají vědět už celá staletí.

Hrají: Kiana Madeira, Olivia Welch, Benjamin Flores Jr., Ashley Zukerman, Fred Hechinger a další. Režie je v rukou Leigha Janiaka.

3. července

Tři metry nad nebem (2. řada italského seriálu, jehož první řada měla premiéru v dubnu loňského roku)

Pokud vám to letos nevyšlo k moři, vezme vás tam alespoň parta mladých lidí. Na pobřeží Jadranu se potkávají mladí lidé s odlišnými osudy, které se začnou protínat. Jak už je pro prázdninový čas běžné, jde hlavně o první velké lásky.

Hrají: Coco Rebecca Edogamhe, Amanda Campana, Ludovico Tersigni

Režie: Francesco Lagi, Lorenco Sportiello

V plánu je další pokračování.

7. července

Psí přátelé (dokument USA 2021)

Na první sérii příběhů z roku 2018, kde je v hlavní roli vztah člověka a psa, navazuje dalších 6 epizod druhé série, čerstvě natočených.

Čeká vás dalších šest příběhů, které zkoumají nepopsatelný vztah člověka a psa.

Režie: Glen Zipper

Mělo by se pracovat na další sérii.

9. července

Ulice strachu – 2. část: 1978 (horor USA 2021)

(Jde o součást série Fear Street.)

Děj se vrací do roku 1978, do letního tábora dětí z městeček Sunnyvale a Shadyside. V táboře nepanuje nejpřátelštější nálada a mladí obyvatelé měst proti sobě vzájemně bojují. Změna nastane v okamžiku, kdy se táborníci začnou potýkat s tajemným zlem a budou se muset spojit, aby nad zlem zvítězili.

Hrají: Gillian Jacobs, Sadie Sink, Kiana Medeira, Drew Scheid, Olivia Welch

Režie: Leigh Janiak

9. července

Virgin River (premiéra třetí řady oblíbeného televizního seriálu, který začal v roce 2019)

Jako předchozí série, i tato přináší 10 nových dílů.

Pokračuje další dobrodružství zdravotní sestry, která utekla před svým starým životem na kalifornský venkov. Kromě romantického děje si můžete vychutnat i krásnou krajinu, kterou seriál opravdu nešetří. Točilo se převážně v Kanadě.

Hrají: Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Tim Matheson, Benjamin Hollindsworth, Colin Lawrence, Jenny Cooper

Režie: Gail Harvey, Martin Wood, Andy Mikita, Tim Matheson

Zdroj: