Zlatá labuť: Na povrch vyplouvají malá tajemství, smutná i pikantní

Zlatá labuť: Na povrch vyplouvají malá tajemství, smutná i pikantní
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Každý člověk má svá tajemství a ani osoby z obchodního domu Zlatá labuť nejsou výjimkou. Některá tajemství lze vytušit, ale jiná jsou pečlivě skrytá a budou odhalena postupně.

Markétino tajemství 

Není žádným překvapením, že Petr Kučera se do ženění nijak nehrne, ale na nátlak rodiny svolil k domluvenému sňatku. Markéta Ditrichová má dobrý potenciál stát se užitečnou manželkou. Mladá žena zřejmě vycítila váhání budoucího manžela, a tak si, z její iniciativy, budoucí manželé zkusili, zda jim bude manželství fungovat i v posteli.

V této záležitosti tedy Markéta již žádná tajemství nemá. Jejím pravým tajemstvím je ale kašel. Jen ona ví, že nejde o obyčejné nachlazení, ale svůj zdravotní stav si pečlivě střeží a předstírá, že se nic neděje. Souhrou náhod se však na toaletě, při jednom ze svých záchvatů, potkává s Bárou, která jí nabízí svůj kapesník. A neujde jí, že budoucí paní Kučerová vykašlává krev. Bára zatím nikomu Markétino tajemství neprozradila. 

Markéta a Petr u stolu
Markéta a Petr u stolu. | Zdroj: TV Nova

Irena umí překvapit 

Irena Mašková oznámila před časem manželovi, že má jiný vztah. Vše nasvědčovalo tomu, že jde o německého velitele Grubera. Jak to však vypadá, srdce Ireny zaplavila láska k jiné osobě. Vztah s Gruberem je tak čistě praktický a má sloužit jen k většímu bezpečí rodiny. 

Prodavačka Alena má už nějaký čas vážnou známost s číšníkem z obchodního domu. Už delší dobu si plánují společné bydlení a vypadá to, že i přes počáteční problémy se konečně schyluje k naplnění jejich snu. Ale Alena nevypadá jako dívka, která má na dosah vdavky a společné bydlení se svou láskou. Kamarádky už pochopily, že Alena má velké dilema a v jejím životě je ještě nějaká další osoba, které hodné děvče z venkova udělalo místo ve svém srdci. Ani přítelkyním se však zatím nesvěřila, kdo je tou tajemnou postavou. A má k tomu dobrý důvod. Její tajná láska není volná. Celé to ještě komplikuje skutečnost, že jde o Irenu Maškovou. 

Staré rány Báry 

Bára neměla lehký život a její minulost zůstává stále ještě částečně skrytá. To Petr jí připomněl staré rány, přestože to nemyslel ve zlém. Při návštěvě Marka Záhoře si všiml fotografie, na níž byla Bára v pokročilém stádiu těhotenství. Báře se tak začaly vracet vzpomínky, na které by nejraději zapomněla. Nakonec je to její bytná, komu se Bára svěřuje. Jindy trochu mrzutá žena má pro její bolest pochopení. 

Poklad Marka Záhoře 

Na Markovi není moc dobrých vlastností, pro které by si ho někdo mohl oblíbit. Bára má pocit, že je jejich vztah minulostí. Chce jít dál. On se jí však pořád plete do života a volnost je to poslední, co by jí chtěl dát. Když se mu nepodařilo přemluvit ji, aby mu pomohla s loupeží v obchodním domě, najde si jiný způsob, jak šperky z trezoru odnést. Bára je jediná, komu se svěřil s tím, že svůj uloupený poklad má stále v budově obchodního domu. Řekl jí to jen proto, že chce, aby mu pomohla tučnou kořist z domu odnést. Tím na ni hodil velké břemeno a bude zajímavé sledovat, zda si informaci nechá pro sebe, nebo se o ni podělí s Kučerou.  

Zdroj článku:
  • autorský článek