Na tohle fanoušci čekali: Konečně se ve spin-off úspěšného seriálu objeví oblíbené postavy

Na tohle fanoušci čekali: Konečně se ve spin-off úspěšného seriálu objeví oblíbené postavy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od 1. sezóny „Volejte Saulovi“ fanoušci nedočkavě čekali, kdy se tam Bryan Cranston a Aaron Paul konečně objeví. Nyní se producenti Vince Gilligan a Peter Gould vyjádřili k dlouho očekávanému crossoveru s „Perníkovým tátou“ – a zjevně se to skutečně stane.

Call Saul narazí na Breaking Bad

Zatímco „Volejte Saulovi“ dokázal uspokojit fanoušky „Perníkového táty“, stále je tu jeden problém: velmi očekávané vystoupení Bryana Cranstona, tedy Waltera Whitea a Aarona Paula, tedy Jesseho Pinkmana, ve spin-offu. Dlouho nebylo jasné, zda se tento fanouškovský sen splní, nyní se však tvůrci Vince Gilligan a Peter Gould v tomto ohledu vyjádřili velmi slibně.

Podle nich se dva seriálové světy určitě propojí, a to v poslední řadě seriálu. Fanoušci by tedy měli konečně dostat to, na co čekali dobrých sedm let – a navíc na to už ani nemusí čekat moc dlouho. Šestá a poslední sezóna začíná již 19. dubna na Netflixu. Druhá část finálové sezóny (poslední řada bude rozdělená) bude k vidění 12. července 2022.

Cameo-výstupy nejsou vzácné

Tím, že „Zavolejte Saulovi“ je prequelem k „Perníkovému tátovi“, nesmí se zapomenout na časovou osu. S tím, jak se 6. řada časově blíží k 1. řadě drogového hitu, je návrat Bryana Cranstona a Aarona Pinkmana nevyhnutelný. A nebylo by to poprvé, co se tato dvojice objevila v jejich ikonických rolích, jak například dokazuje film „El Camino: Film podle seriálu Perníkový táta“.

Bryan Cranston a Aaron Paul nebudou prvními známými tvářemi z „Perníkového táty“, které se dostaly do spin-offu. Už se zde objevili Gustavo Fring (Giancarlo Esposito), Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks), Hector Salamanca (Mark Margolis), Don Eladio (Luis Politti), dvojčata Salamanca (Luis a Daniel Moncada), Hank Schrader (Dean Norris) a Steven Gomez (Steven Michael Quezada). Není tedy divu, že se nejdůležitější dvojice objeví až na konci.

Zdroje článku: