Jurský svět 3 se blíží a objevuje se čím dál tím více informací – nejspíše se dočkáme epického finále

Jurský svět 3 se blíží a objevuje se čím dál tím více informací – nejspíše se dočkáme epického finále
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejenže se na Twitteru objevil nový obrázek filmu Jurassic Svět 3: Nadvláda, ale také vzrušující informace o tom, co (nebo lépe řečeno kdo) nás čeká na konci trilogie Jurassic World – koneckonců je třeba ještě jednu věc dodělat.

Nová hrozba

Chris Pratt hraje ve trilogii Jurského světa dinosauřího našeptávače Owena Gradyho. A jako takový je vidět i na nejnovějším snímku z Jurského světa 3: Nadvláda, jenž se objevil na Twitteru Entertainment weekly.

Na obrázku položil Grady smyčku kolem krku Parasaurolopha a zdá se, že ho chce svým známým gestem uklidnit. Samozřejmě to nedělá proto, aby zvířeti ublížil, ale aby ho zachránil – může ho chtít přesunout na bezpečné místo. Protože od té doby, co se dinosauři rozšířili po celém světě, je pronásledují nejrůznější nebezpečné postavy. Mezi nimi dokonce jedna hodně známá osoba.

Hlavního padoucha známe!

Zdá se, že hlavním padouchem filmu bude Lewis Dodgson (Campbell Scott), postava z původní trilogie Jurassic Park. Tehdy to byl tajemný „muž v červeném polo tričku“, který pověřil Dennise Nedryho (Wayne Knight), aby ukradl dinosauří embrya. Nyní je generálním ředitelem genetické společnosti Biosyn.

Lewis Dodgson byl hlavním záporákem v obou románech Michaela Crichtona, proto tedy dává smysl, že se filmová sága ukončí s ním v roli hlavního antagonisty.

Režisér Colin Trevorrow již slíbil, že dinosaury uvidíme v nejnovějším sci-fi dobrodružství ve velmi odlišných prostředích: Neuvidíme je tedy jen v džungli, ale i ve sněhu, v divočině, ve velkých městech a v poušti. Také je známo, že kromě Chrise Pratta a Bryce Dallas Howardové se také objeví Sam Neill, Laura Dernová a Jeff Goldblum z původní trilogie. Navíc Trevorrow potvrdil, že všech pět herců hrají hlavní roli.

 

Zdroj: