Diskuze

Jak dnes žije Roman Čada z filmu Můj brácha má prima bráchu: „Prcek“ se aktivně zajímá o politické dění v naší zemi

Jak dnes žije Roman Čada z filmu Můj brácha má prima bráchu: „Prcek“ se aktivně zajímá o politické dění v naší zemi
Hrál po boku těch nejslavnějších českých hvězd, na natáčení ho vozili třeba i s Vladimírem Menšíkem, ale popularita se mu moc nezamlouvala. Na herectví sice nezanevřel, ale vybral si úplně jiný životní cíl. A možná tomu pomohla i náhoda.
Zpět na celý článek

Hrál po boku těch nejslavnějších českých hvězd, na natáčení ho vozili třeba i s Vladimírem Menšíkem, ale popularita se mu moc nezamlouvala. Na herectví sice nezanevřel, ale vybral si úplně jiný životní cíl. A možná tomu pomohla i náhoda.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Příští týden v Ulici: Vykopaná válečná sekera, přistižení milenci a záporák z minulosti
23.08.2025

Příští týden v Ulici: Vykopaná válečná sekera, přistižení milenci a záporák z minulosti

Drama, urážky, výhrůžky, pořádné šoky a temnota z minulých let… To je jen stručný výčet toho, co nabídne příští týden. Původně oblíbená postava se...

Václav Vydra mluví otevřeně o důchodu. Na pohodlí to ale není
13.09.2025

Václav Vydra mluví otevřeně o důchodu. Na pohodlí to ale není

Jak Václav Vydra říká, pracuje od svých 18 let, ale zastavit nemůže ani těsně před sedmdesátkou. Mnozí by řekli, že se na televizních obrazovkách...

Takhle se změnila herečka, která snila už na základce. Poznali byste Zlatu Adamovskou?
31.10.2025

Takhle se změnila herečka, která snila už na základce. Poznali byste Zlatu Adamovskou?

Zlata Adamovská je taková česká Meryl Streepová. Nejenže je stejně jako ona stále krásná a plná energie, ale dokonce této americké herečce...

V září se vrací oblíbená reality show. Připomeňte si, proč si nenechat ujít 2. řadu
12.08.2025

V září se vrací oblíbená reality show. Připomeňte si, proč si nenechat ujít 2. řadu

Když na podzim minulého roku vstoupili první Zrádci na obrazovky Primy, bylo hned jasné, že nejde jen o další reality show plnou předstíraných...

Z „kariérních predátorů“ se stali filmoví klasici: Zákulisí komedie Já to tedy beru, šéfe…
08.11.2025

Z „kariérních predátorů“ se stali filmoví klasici: Zákulisí komedie Já to tedy beru, šéfe…

Když dva náboráři Láďa Pitras a Oto Vacák přistoupí ke svému úkolu „vědecky“, nakonec se sami stanou obětí vlastního systému. Tato satirická...

KVÍZ: Filmy režiséra Karla Zemana? 87 % lidí nepozná ani ty nejslavnější
24.09.2025

KVÍZ: Filmy režiséra Karla Zemana? 87 % lidí nepozná ani ty nejslavnější

Karlu Zemanovi neodmyslitelně patří přezdívka „mistr vizuálních triků”. Jeho filmy jsou jimi doslova nabité a jsou pastvou pro oči i teď, když jsou...

Příští týden v ZOO: Kiki v pozoru, Viktor v průšvihu a Happy ve varu
26.10.2025

Příští týden v ZOO: Kiki v pozoru, Viktor v průšvihu a Happy ve varu

Další týden je zde a s ním i další osudy hrdinů seriálu ZOO Nové začátky. Komu osud přidělí fajn dny, kdo se bude prát s osudem? Dobrácký Janda se...

Zítra v Ulici: V úterý přijde podezřelé pozvání na rande. Budeme diskrétní, tvrdí mafián
10.11.2025

Zítra v Ulici: V úterý přijde podezřelé pozvání na rande. Budeme diskrétní, tvrdí mafián

Martina začíná chápat, proč ji její blízcí varovali před Pokladníkem. Konečně se přesvědčí, že jeho úmysly nejsou asi úplně nevinné. Pecháček ji...

Filmový gay opustil těhotnou přítelkyni a s novou láskou si pořídil zahrádku
20.08.2025

Filmový gay opustil těhotnou přítelkyni a s novou láskou si pořídil zahrádku

Jaromíra Noska si pravděpodobně pamatujete jako gaye z filmu Účastníci zájezdu. Objevil se ale také ve filmech Útěk do Budína, Městečko, Post...

Farma Vojty Kotka: Slunce, ovce, 40 náklaďáků kamení a vlak, co předpovídá déšť
13.11.2025

Farma Vojty Kotka: Slunce, ovce, 40 náklaďáků kamení a vlak, co předpovídá déšť

Když si herec Vojta Kotek pořídil farmu, nejspíš netušil, že místo natáčení romantických komedií ho čeká vlastní survival. Ovce místo komparzistů,...

Diskutujte

Nejnovější diskutované