Judit Bárdos si pro popularitu v Česku doběhla, životní energie má na rozdávání

Judit Bárdos si pro popularitu v Česku doběhla, životní energie má na rozdávání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Slovenská herečka maďarského původu zaujala poprvé diváky hlavní rolí ve filmu Andrey Sedláčkové z roku 2014, kde předvedla nejen to, jak dobře umí běhat, ale také nechala diváky nahlédnout do života mladé atletky v období socialismu.

Právě sportovní drama Fair Play se vrací na televizní obrazovky –⁠ a s ním i temperamentní Judit Bárdos. Film si získal u diváků oblibu nejen jako zajímavý snímek o vrcholovém sportu, ale také jako svědectví o době, do níž je zasazen. Bárdos potom ve filmu opravdu zazářila. Civilně, lidsky, přirozeně. Ve dvojici se svou filmovou matkou, Aňou Geislerovou, dokázaly vytvořit dojem, že by mohly bydlet klidně v sousedství diváků. Právě kvůli uvěřitelnosti si tak diváci dokázali příběh opravdu prožít a pochopit pocity matky i dcery. Přestože byl film vlastně hodně smutný a depresivní, i při reprízách si najde své diváky. 

Judit Bárdos se v současnosti objevuje v krimi seriálu Místo zločinu České Budějovice, a tak si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemůže. Herečka s pronikavým pohledem se loni, po tajné svatbě, přestěhovala za manželem, kameramanem Miloslavem Pecháčkem, do Čech. Tím se její pracovní možnosti ještě více rozšířily.  

Ještě před pár lety to vypadalo, že se po několika partnerských karambolech do dalšího vztahu nepohrne. Dokonce prohlásila, že má pocit, jako by bylo na světě mnohem více žen, a tak zatímco muži si mají z čeho vybírat, žena moc možností nemá. Judit si prožila dvouletý románek s hereckým kolegou, potom to zkusila se sportovcem, díky kterému byla právě pro natáčení dramatu Fair Play ve špičkové kondici, ale ani tento vztah jí nevydržel.  

záběr z filmu Fair Play
Záběr z filmu Fair Play. | Zdroj: © Česká televize

Teprve Pecháček byl zřejmě tou pravou volbou, ale herečka vztah dlouho tajila, jako by se bála, že příliš velká pozornost jí štěstí pokazí. Teprve loni se odvážila se s partnerem ukázat na festivalu ve Varech. A hned na konci srpna byla veselka v romantickém stylu v přírodě. Po několika filmových svatbách se tak dočkala i té reálné, která podle ní byla jedinečným a nezapomenutelným okamžikem. 

V minulosti se Bárdos svěřila, že by ráda ve 35 letech měla už svou rodinu –⁠ termín se jí tedy pomalu krátí. Pětatřicátniny oslaví letos v květnu, ale zatím to na potomstvo nevypadá. Její manžel je mladší a na rodinu ještě nespěchá. Jasno nemají ani v bydlení. Pecháček chce zůstat v centru kulturního dění, ale jeho žena by raději vychovávala děti někde v domečku se zahradou na poklidném místě.  

Film Fair Play si můžete připomenout 4. dubna na ČT1 v 21:35.

Zdroje článku: